- Resmi Gönderi
sıcaktan bayılmayalım diyorsun bu kış
Yok sadece dikkat dedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursıcaktan bayılmayalım diyorsun bu kış
Yok sadece dikkat dedim
Abi öyle cümleler söyliyorsunki kafa karışıyor hava anlamında mı yoksa bilmediğimiz başka şeyler mi neye dikkat edelim.
Abi öyle cümleler söyliyorsunki kafa karışıyor hava anlamında mı yoksa bilmediğimiz başka şeyler mi neye dikkat edelim.
İşimiz hava ama bu sene mevsimlik tahminler adamı rezil eder bakarsın vezir eder
Kış Tahminim
Genel olarak baktığımızda batı bölgeler ve güney batı kesimler adına kurak bir kış geçireceğimizi düşünmüyorum fakat yağışlar yine de yeterli seviyede değil,sıcaklık bakımından ise ülke genelinin mevsim normallerinin ortalama 0.5 ile 1.5 arası üstünde geçireceğini ve bu kışın diğer kışlara nazaran (2018,2019) daha iyi geçeceğini belirtmek isterim özellikle marmaranın kuzey doğusu batı karadeniz geneli ve orta karadenizin batısı ve iç anadolunun kuzey şehirleri bu sene ki sistemlere eşlik edecektir.
ARALIK AYINDA ÜLKE GENELİMİZ MEVSİM NORMALLERİNE YAKIN SICAKLIKLARDA VE BÖLGESEL OLARAK ALTINDA GEÇİRECEKTİR İSTANBUL HARİÇ BATI BÖLGELER VE GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGESİ MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA YAĞIŞ ALACAKTIR.
Kış Tahminim
Genel olarak baktığımızda batı bölgeler ve güney batı kesimler adına kurak bir kış geçireceğimizi düşünmüyorum fakat yağışlar yine de yeterli seviyede değil,sıcaklık bakımından ise ülke genelinin mevsim normallerinin ortalama 0.5 ile 1.5 arası üstünde geçireceğini ve bu kışın diğer kışlara nazaran (2018,2019) daha iyi geçeceğini belirtmek isterim özellikle marmaranın kuzey doğusu batı karadeniz geneli ve orta karadenizin batısı ve iç anadolunun kuzey şehirleri bu sene ki sistemlere eşlik edecektir.
ARALIK AYINDA ÜLKE GENELİMİZ MEVSİM NORMALLERİNE YAKIN SICAKLIKLARDA VE BÖLGESEL OLARAK ALTINDA GEÇİRECEKTİR İSTANBUL HARİÇ BATI BÖLGELER VE GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGESİ MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA YAĞIŞ ALACAKTIR.
Allah denk getirsin abim.Eline sağlık
Allah denk getirsin abim.Eline sağlık
İnşallah abi bu sene gol olacağını düşünüyorum.
İnşallah abi bu sene gol olacağını düşünüyorum.
Bu sene hattrick yapacağuk
Eren hadi bakalım. Eline sağlık
Eren eline sağlık kardeşim
sadece istanbuldami güzel gecicek kis
sadece istanbuldami güzel gecicek kis
Hayır
Ateş beni cagiriyo
Ateş beni cagiriyo
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Yağmaz ? kuru soğuk var sende ??
Samsun da nasıl bir kış bekliyonuz
Samsun da nasıl bir kış bekliyonuz
Bu sene şubat ayında en az iki tane güzel sistem bekliyorum Samsun sahil ve iç kesimler ile özellikle ve doğu karadeniz tarafında şubat baya sert sistem alabilir.