Bu sene şubat ayında en az iki tane güzel sistem bekliyorum Samsun sahil ve iç kesimler ile özellikle ve doğu karadeniz tarafında şubat baya sert sistem alabilir.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sene şubat ayında en az iki tane güzel sistem bekliyorum Samsun sahil ve iç kesimler ile özellikle ve doğu karadeniz tarafında şubat baya sert sistem alabilir.
Rica ederim serkan ben de Samsun ladikliyim hemşerim.
Rica ederim serkan ben de Samsun ladikliyim hemşerim.
Ben Vezirköprü de oturuyom topragim geçen yıl kar alamadık biz hic
Ben Vezirköprü de oturuyom topragim geçen yıl kar alamadık biz hic
İnsanlar bozulmuş toprağım iklim bozulmuş çok mu ?
İnsanlar bozulmuş toprağım iklim bozulmuş çok mu ?
Aynen öyle topragim allah sonunuzu Hayır eylesin
Aralık 10 dan sonrasına dikkat özellikle 2.yarısı iyi görünüyor
Üzülerek söylüyorum ki aralık ayı ülkemizde aşırı derecede kurak geçecektir son 10 günü hariç
Üzülerek söylüyorum ki aralık ayı ülkemizde aşırı derecede kurak geçecektir son 10 günü hariç
Kurak geçeceğini sanmam bence güzel yağmur ve yağmur alırız :D
Kurak geçeceğini sanmam bence güzel yağmur ve yağmur alırız :D
Yaşayıp görelim 1 hafta kaldı aralığa
Yaşayıp görelim 1 hafta kaldı aralığa
hayırlısı diyelim
Ülkemizde en çok yağış aldığı ay yanılmıyorsam Aralık ayı
izmir ne kadar yagis alir Sinan Bey
Aralikta yine mi kurak
Sarp Özdoğan burayı kullanabilirsin abim
Şimdiden başarılar diliyorum tahminin için
Sarp Özdoğan burayı kullanabilirsin abim
Şimdiden başarılar diliyorum tahminin için
Teşekkür ederim abi saolun
//OCAK AYI TAHMİNİ 2021
Ocak ayında Marmara ve Karadeniz bölgesinin tamamında mevsimine göre etkili soğuk ataklar bekliyorum. Ocak ayı genelinde sıcaklıklar keskin iniş ve çıkışlar izleyebilir.. Ocak ayında beklenilen etkili sistemlere gelmeden önce, sıcak havalar hakim olabilir.. Fırtına öncesi sessizlik tadında havalar yaşayabiliriz
Ege bölgesinde genel olarak mevsim normallerinin biraz altında (kurak değil) yağış anomalisi bekliyorum. Sıcaklıklar Marmara ve Karadeniz'de olduğu gibi keskin iniş ve çıkış yapmayacaktır bu bölgemizde.. Fakat kuzey bölgelerine gelen soğuk havalardan da yararlanabilir bu bölgemiz
Doğu Anadolu zaten her halükarda kar yağışı alabilen bir bölge. O yüzden burada yağış anomalisini tahmin edeceğim..Yağışlar genel olarak mevsim normallerinde (bazı bölgeler fazla olmamak şartıyla bu sınırın üstünde veya altında kalabilir) olacaktır.Karadeniz bölgesi ne kuvvetli sistemler geldikçe bu bölgede extreme koşulların yaşanılması kaçınılmaz olacaktır.
İç anadolu mevsim normallerinin bir tık altında sıcaklıklar ve mevsim normallerinde yağışlar alacağı bir ocak ayı geçirebilir..Bu bölge de coğarafik yapısı gereği , bölgeler arasında sıcaklık ve yağış farklılıkları olabilir.
Bu yazıda önerilerinizi dikkate alarak bilimsel hiç bir terim kullanmadım. Ocak ayı analizimin bilimsel olarak detayı ve analizini bu akşam blogumda paylaşacağım. Meraklı ve detay seven arkadaşlar okuyabilirler..