Kim olduğunu çok merak ettim. Direk mi ban yiyecek yoksa ne olacak?
Kim olduğunu bende bilmiyorum. Tespit edilirse bakarız duruma göre yargısız infaz yok bizde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKim olduğunu çok merak ettim. Direk mi ban yiyecek yoksa ne olacak?
Kim olduğunu bende bilmiyorum. Tespit edilirse bakarız duruma göre yargısız infaz yok bizde.
Eğer beni diyorsanız başka forumdan almadım yazıyı. Bir abimden edindiğim bilgilere göre yazdım ?? eğer inanmıyorsanız çıkabilirim forumdan
Eğer beni diyorsanız başka forumdan almadım yazıyı. Bir abimden edindiğim bilgilere göre yazdım ?? eğer inanmıyorsanız çıkabilirim forumdan
Yok senden bahsetmedik
Şimdilik görmezden geliyorum kim ne yapmış
İnsanlık olarak çok zor günlerde olduğumuz için
Sıkıntı yok Enes
İsimde kullanılmadı zaten.
Yani ben de üstüme aldım da. Hiçbir yerden almadım ben. Kendim yazdım tamamını
İnsanlık olarak çok zor günlerde olduğumuz için
O zaman araba hırsızlarını da görmezden gelelim adam alsın gitsin arabayı ya da eve giren hırsızları ?
Sıkıntı yok Enes
İsimde kullanılmadı zaten.
Tamamdır abi sağolasın. Polar ataklarla ilgili bir yazı gördüm ben de ondan ben mi çalıntı yaptım diye düşünmedim değil.
Yani ben de üstüme aldım da. Hiçbir yerden almadım ben. Kendim yazdım tamamını
Sıkıntı yok
Başka yerden alınan da kimseye fayda getirmez
O zaman araba hırsızlarını da görmezden gelelim adam alsın gitsin arabayı ya da eve giren hırsızları ?
Af geldi bugün daha dikkatli olunur
Bu arada başka forumlardan aldığınız tahminlerdeki kelimeleri eşseslisi ile değiştirince tahmini çalmamış olmuyorsunuz..
Af geldi bugün daha dikkatli olunur
O zaman porshce çalayım bari
Kim yazmış kim yazmamış kapatalım bu konuyu
Olmuşsa bir daha olmaz diyelim
Daha dikkatli olalım ve kendimize ait öngörüleri paylaşalım
Yani benim yazdığım zaten bir tahmin bile değildi. Herkesin yazabileceği basit bir yazıydı. Bunu başka bir yerden alıp paylaşmam kesinlikle. Bir şüpheniz olmasın