Bu arada kimse kimseyi kandıramaz burada ben eğer görürsem böyle çalıntı herhangi bir tahmin kaydederim bende biliyorum burada söylediğimde bazılarını silip bazılarındaki kelimeleri değiştireceğinizi..
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Kim yazmış kim yazmamış kapatalım bu konuyu
Olmuşsa bir daha olmaz diyelim
Daha dikkatli olalım ve kendimize ait öngörüleri paylaşalım
Ben konuyu şimdi kapatıyorum abi
-
- Resmi Gönderi
Kim yazmış kim yazmamış kapatalım bu konuyu
Olmuşsa bir daha olmaz diyelim
Daha dikkatli olalım ve kendimize ait öngörüleri paylaşalım
Biz biliyoruz Izlanda ile ama sinan abi nin dediği gibi görmezden gelelim bir seferlik
-
- Resmi Gönderi
Hala devam ediyoruz
Buraya yazılan yazıları tahminleri de kaynatıyoruz
-
- Resmi Gönderi
Tamam arkadaşlar konuyu kapatalım
-
GEM gerçekten 240. saate güzel yağmur veriyor. Şu zamanda ilaç gibi gelir barajlarımıza.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Ama konuyu kapattı herkes. Yani eğer beni kast ettiyseniz tekrardan herkesten özür diliyorum. Benden bir şüpheniz olduysa. Ama ben öyle bir şey yapmadım. Hiçbir zaman da yapmayacağım. En son ben tahmin başlıklı bir sayfa açmıştım çünkü. O yüzden özür dileme gereği duydum
-
- Resmi Gönderi
Ama konuyu kapattı herkes. Yani eğer beni kast ettiyseniz tekrardan herkesten özür diliyorum. Benden bir şüpheniz olduysa. Ama ben öyle bir şey yapmadım. Hiçbir zaman da yapmayacağım. En son ben tahmin başlıklı bir sayfa açmıştım çünkü. O yüzden özür dileme gereği duydum
Yok bu forum açıldığından beri olan bir olay olduğundan öyle dedik uzatmaya gerek yok.
-
- Resmi Gönderi
Yok bu forum açıldığından beri olan bir olay olduğundan öyle dedik uzatmaya gerek yok.
Anladım hocam. İyi forumlar
-
- Resmi Gönderi
2021 OCAK AYI DEĞERLENDİRMEM
Bu sene deniz buzu değerleri çoğunluk olarak düşük seviyelerde peki deniz buzu değerleri düşük olunca ne oluyor ?
Polar vortexin zayıf olma ihtimali oluşuyor polar vortexin zayıf olması demek kutuplarda ki soğukların ara ara güney enlemlere inmesi demektir.
Avrasya kar örtüsü değerleri ise normalin biraz üstünde olduğu için hafif negatif bir kış beklemek gayet doğal olacaktır.
Zonal rüzgarlar geçtiğimiz kışa nazaran bu sene daha düşük seviyelerde özellikle ocak sonu ve aralık sonunda düşüşte.
Benim ocak ayında beklediğim 2 tane sistem var zamanı geldiğinde modellere yansıyacak birisi zaten kesinleşti gibi diğeri yoğun bakımda.
Şimdi paylaşacağım grafik ise hazırladığım yağış ve sıcaklık grafiği renkleri kendim belirledim renklere fazla takılmayın.
Sıcaklık Grafiği
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağış Grafiği
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Eren eline sağlık
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık kardeşim. İnşallah daha iyi bir ocak ayı çıkar karşımıza ?
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Eren.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık kardeşim. İnşallah daha iyi bir ocak ayı çıkar karşımıza ?
Görüşüm o yönde zaten sağol abi
-
- Resmi Gönderi
-