Aralık ayının ikinci haftasında tahmin bile edemeyeceğibiz şeyler olabilir veriler yakında gelecektir takipteyim.
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Gem tam nokta atışı yapmış cuma gününe kadar noktayı koymuş olacağız
-
Fazla güneyleyeceğini sanmıyorum soğukların. GEM'in kendi analoglarına bile ters.
-
Fazla güneyleyeceğini sanmıyorum soğukların. GEM'in kendi analoglarına bile ters.
Gem modelinin geçen seneki yılbaşı sistemini doğru tahmin ettiğinide unutmayalım
-
- Resmi Gönderi
Gem ya 3.ya da 4.sanirim model başarı siralamasinda
-
- Resmi Gönderi
Gem modelinin geçen seneki yılbaşı sistemini doğru tahmin ettiğinide unutmayalım
Bu çıktıda ısrar ederse belki bişeyler olur ama sabaha değişirse bişey çıkmaz
-
Bu çıktıda ısrar ederse belki bişeyler olur ama sabaha değişirse bişey çıkmaz
Cumada anlaşalım
-
- Resmi Gönderi
Cumada anlaşalım
Cuma mübarek gün anlaşalım olur 🙂😊
-
Gem 6 ocak 2017 sistemini de ilk gören model. Lakin orta vadede UKMO kadar başarılı değildir
-
Cuma mübarek gün anlaşalım olur 🙂😊
Cumadan sonra ICON un sözü geçer.
-
- Resmi Gönderi
Gem 6 ocak 2017 sistemini de ilk gören model. Lakin orta vadede UKMO kadar başarılı değildir
Geçen kış ocak sistemini de gem bildi diye hatırlıyorum 😊
-
Geçen kış ocak sistemini de gem bildi diye hatırlıyorum 😊
bu seneyide ben bilirsem seneye geçen sene ben bildim derim :D
-
Kasımda 3 sitem beklentim var bunlar şiddetini artırarak gelecek 7 ve14 Kasım.
Tahminim Kasımın son haftasında gelecek sistemin Kasım efsanesi olmaya aday olacağı
Ekim 28 de yaptığım tahminler gücünü azaltarak gerçekleşti yada gerçekleşecek, yalnız 14 Kasım beklentim kuzey kıyılarını sıyırıp geçecek olması beni üzdü...
Yalnız Kasım sonu beklentim yağışla beraber gücünü artırarak gelmesi en büyük temenimki Kasım ayını kötü geçirdik demeyelim.
Not :Aralık ortası ilk kar beklentim halen devam ediyor ilk veriler Aralık'ta erken kış yaşayacağınıza dair Aralık ortasıni ben kapattım haberiniz ola =D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncel indeks tahminlerine benzeyen kışların 500 mb anomalisi
-
Bundan bi ay önce bunun tam tersi beklenmiyor muydu sanki orta ve batı avrupa yb ülkemiz ve doğu avrupa ab
-