2008 Kasım'ına benzer gidiyoruz
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Desene kardeşim yandık bu sene durum baya vahim yani Izlanda
-
Ay başı analog yaptığımda sadece 2008 Kasım'ı kaldığından dolayı tahmin yapmamıştım yanılma ihtimali olmasın diye
-
Ay başı analog yaptığımda sadece 2008 Kasım'ı kaldığından dolayı tahmin yapmamıştım yanılma ihtimali olmasın diye
Kardeşim nolucak böyle bizim durumumuz bu sene çok kötü diyor bütün tahminciler
-
- Resmi Gönderi
Izlanda hemen hemen aynı👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eskiden daha derli toplu izobarlar varmış şimdi çok karışık ve dağınık belki de detaylandırmayla ilgili
-
Eskiden daha derli toplu izobarlar varmış şimdi çok karışık ve dağınık belki de detaylandırmayla ilgili
Daha az detay var o yüzden derli toplu duruyor bence
-
2008 kışı güzel geçti diye hatırlıyorum
-
- Resmi Gönderi
2008 kışı güzel geçti diye hatırlıyorum
2008 mi? 2009 mu?
-
2008 mi? 2009 mu?
2008
-
La güzel geçti derken Giresun yanlış anlaşılma olmasın 2 yaşımda Türkiye’de kar ne durumda düşünemem hiç 😁
-
Ama haber başlıklarına baktım uzun zaman sonra Trabzon Samsun gibi iller fazla kar almış haberleri vardı
-
Evet 12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru iniyor erken kışa hazır olun.
Aralık ortası buralar çok hareketlenecek
Ekim 28 de yaptığım tahminler gücünü azaltarak gerçekleşti yada gerçekleşecek, yalnız 14 Kasım beklentim kuzey kıyılarını sıyırıp geçecek olması beni üzdü...
Yalnız Kasım sonu beklentim yağışla beraber gücünü artırarak gelmesi en büyük temenimki Kasım ayını kötü geçirdik demeyelim.
Not :Aralık ortası ilk kar beklentim halen devam ediyor ilk veriler Aralık'ta erken kış yaşayacağınıza dair Aralık ortasıni ben kapattım haberiniz ola =D
Nerdeyse hepsi bi tamam geldi güçlerini kaybetsede şimdi gözüm büyük balıkta...
Evet 12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru iniyor erken kışa hazır olun.
Aralık ortası buralar çok hareketlenecek
Veriler çok yakında.....
-
- Resmi Gönderi
Başarılar , böyle devam edersen sevinirim.
-
Aralık ortası erken kış adım adım geliyor amatör meteorolog arkadaşlar yavaş yavaş dillendirmeye başlamış.
Not : sistemi ilk söyleyen benim kimseye kaptırmamm
-