The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şu 2 haritayı yeniden öne çekelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şu 2 haritayı yeniden öne çekelim
Doğulu QBO + El nino'nun Nao indeksine göre görüntüsü
Tahmini olan üyelerimizi bu konuya bekleriz konuyu ana sayfaya sabitledim lütfen bir tahmininiz varsa tahmincimizin konusunun altına değil buraya yazınız
Tahmin felan yapmayacağım. İlk ve son Eren'in sayfasında yaptım bitti. Size iyilik yaramıyor. Bilmeyenlere bilmiyorsun demek ayıp değildir. Yanlışı düzeltmek ayıp değildir. Verisiz tahmin yapıyorsunuz diye eleştirdim, bende veri istiyorsunuz, kimileri gülüyor, kimileri de sayfasını bana kapamış 😀 Yok abi kalsın tahmin felan. Sizlerin tahmine ihtiyacı yok. Varsa çok merak eden özelden sorsun.
Ara mevsimler nasıl oluşur
Sonbahar: Sibirya, kutup ve İzlanda da soğuklar ağustos sonu genişlemeye ve kuvvetlenmeye başlar Eylül'ün 3.haftasından itibaren Afrika ve basra yüksek basıncı zayıflar ve sıcaklar gücünü azaltır. Halihazırda kuzeyde biriken ve güçlenen soğuk hava uygun basınç dizilimleri ile ülkemize serin havaları getirir. Ve yaz mevsimi hayatını kaybeder
İlkbahar: Kuzeydeki soğuk havalar zayıflamaya başlar ve Afrika ve basra yüksek basıncı uyanmaya ve kuvvetlenmeye başlar Afrika ülkelerinde sıcaklıklar aşırı artarken ülkemize oralardan ılık hava atakları gelir fakat kuzeydeki soğuk havalar yeteri kadar zayıflamadığı için arada sırada ülkeye soğuk hava dalgaları giriş yapar.
dark and cold eline sağlık Yusuf
Diyagramda +8 sokan senaryo dahi var, potansiyel olarak mevsimine göre oldukça kuvvetli serinleme alabiliriz ağustosun ilk günleri... Kimse demeden tahminimi yapayımda başarıyı sağlayalım...
Gfs güncelleniyor ağustosun ilk günleri en az +12 sokması muhtemel.
Gfs güncelleniyor ağustosun ilk günleri en az +12 sokması muhtemel.
Müsaitsen önemli gördüğün saatleri model konusunda paylaş istersen
Müsaitsen önemli gördüğün saatleri model konusunda paylaş istersen
Tamamdır.
Evet oldukça acemi bir tahminci ve öğrenmesi gereken bazı şeyler olan biri olarak exstrem serinleme tahminimde yanıldım, itiraf iyidir sizede tavsiye ederim. Fakat en azından serinleme var onu bildik iyi akşamlar. Boş vaktim olduğunda iyi bir tahminci olmak için kafam başım çatlayana kadar çalışacağım.
Ayrıca yanılmak beni daha da hırslandırır, hiç bir işi yapmayı o yüzden çalışmayı sevmem ama meteoroloji işini bana meslek olarak verseler gecenin 4 ünden akşamın sekizine kadar Vallahi billahi çalışırım o kadar ki severim atmosferi.
Boş vaktim olduğunda iyi bir tahminci olmak için kafam başım çatlayana kadar çalışacağım.
HAYDİ BİSMİLLAH diyelim, başarılar Yusuf
Evet oldukça acemi bir tahminci ve öğrenmesi gereken bazı şeyler olan biri olarak exstrem serinleme tahminimde yanıldım, itiraf iyidir sizede tavsiye ederim. Fakat en azından serinleme var onu bildik iyi akşamlar. Boş vaktim olduğunda iyi bir tahminci olmak için kafam başım çatlayana kadar çalışacağım.
Geçmişi araştır benden sana öneri
Ay ortasına doğru serin hava: ihtimal var
Muhtemel serinlemenin kuvveti: belirsiz..
Bir kaç güncellemedir ay sonlarına doğru hareketlenme gözlemliyorum bunlardan biride bu öğlen güncellenmesinde oldu.