Kaynak noaa grafik yapay zekayla oluşturuldu sanirim
Evet kaynağı ben ekledim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaynak noaa grafik yapay zekayla oluşturuldu sanirim
Evet kaynağı ben ekledim
Evet kaynağı ben ekledim
Bu grafiği kullaanıcam sonbahar tahmininde
Bu grafiği kullaanıcam sonbahar tahmininde
Tabiki, önemli olabilir karşılaştırma açısından.
Kuzeyden sanki sıcaklıkları engelleyen bir doğal klima var gibi modellerde. Sıcaklık yerleşiyor ancak böyle aşırı ekstrem gücüne ulaşamıyor.
Kuzeyden sanki sıcaklıkları engelleyen bir doğal klima var gibi modellerde. Sıcaklık yerleşiyor ancak böyle aşırı ekstrem gücüne ulaşamıyor.
Kuzeyden baskı oluyor avrupaya inip ülkeye yaklaşan serin havalarla.
Kuzeyden baskı oluyor avrupaya inip ülkeye yaklaşan serin havalarla.
Kuzey kesimlerimizde özellikle daha katlanılabilir havalar oluşuyor. Bakalım ayın ikinci yarısı trof kaçağı olacak mı?
Kuzey kesimlerimizde özellikle daha katlanılabilir havalar oluşuyor. Bakalım ayın ikinci yarısı trof kaçağı olacak mı?
Avrupa geneline çok fazla sonbahar serin atakları giriş yapıyor. Böyle sık sık girişler olursa bizide etkileme ihtimalleri olduğu için şansımızı arttıran bir faktör.
Sürekli avrupaya ine ine sonunda Sonbahar gelecek bilindik bir film senaryosu. 😂
Model sonuna doğru yine avrupaya yayılan soğuk bir hava var. Peşpeşe salınımlar oluyor Avrupa genelinde. Sanki kedi çekirge üçüncüde ele geçecek gibi hissediyorum
Model sonuna doğru yine avrupaya yayılan soğuk bir hava var. Peşpeşe salınımlar oluyor Avrupa genelinde. Sanki kedi çekirge üçüncüde ele geçecek gibi hissediyorum
Endeksleri göre Güneydoğu Avrupa'ya yayılan sırt tam uyumlu modellerle. Ama bana göre bu ay tamamen boş gecmeyebilir. Kaparız yerel konvektif yağışlar. Kuzey bölgeler özellikle Marmara Karadeniz vs.
Endeksleri göre Güneydoğu Avrupa'ya yayılan sırt tam uyumlu modellerle. Ama bana göre bu ay tamamen boş gecmeyebilir. Kaparız yerel konvektif yağışlar. Kuzey bölgeler özellikle Marmara Karadeniz vs.
500 hpası sağlam olur bu serinliklerin. Bu da şiddetli yağışı tetikleyici bir faktör.
18 Ağustosa sistem verdi