Sonbahar için aksiyon konuşuyoruz ancak bu veri sıcaklar uzun süre bizimle diyor. Aksiyon mutlaka olacaktır pasif bir sonbahar beklentim yok. Zaten bu veri de değişken ama bakalım takip edelim.
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Bu arada yanlış anlaşılmasın cuhara nın demek istediği şey sonbahar gelmez değil. Ekim ortasına kadar 20 derece altı sıcaklık olması yüksek ihtimal. Sadece serin günlerin arasına sıkışan yazımsı günler olabilir demek istiyor.
-
- Resmi Gönderi
arkadaslar paylasimlarin son 20 msj neredeyse bir begeni yada etkilesim yoktu. bakin google in botlarinin etkilesimleri hesapliyor. giren kullanicilarin aktif bulunanlari paylasimlari mesaj sayilarini ve etkilesimlerin gibi her aksiyon sitenin puanina ekleniyor bu kadar zormu bir begeni atmak ?
-
Bu arada yanlış anlaşılmasın cuhara nın demek istediği şey sonbahar gelmez değil. Ekim ortasına kadar 20 derece altı sıcaklık olması yüksek ihtimal. Sadece serin günlerin arasına sıkışan yazımsı günler olabilir demek istiyor.
Aynen öyle zaten sonbahar geçiş mevsimidir ilkbahar gibi.
İlkbaharda nasıl salınımlar alıyorduk 2 gün ceketle 2 gün şortla geziyorduk öyle düşünebiliriz. Kışa yaklaştıkça da PV'nin güçlenmesi ile birlikte kalıcı soğuk havaları karşılıyoruz zaten. -
- Resmi Gönderi
Sonbahar için aksiyon konuşuyoruz ancak bu veri sıcaklar uzun süre bizimle diyor. Aksiyon mutlaka olacaktır pasif bir sonbahar beklentim yok. Zaten bu veri de değişken ama bakalım takip edelim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sunu banada ogretin. yazmadigim programi kullanamiyorum ben

-
sunu banada ogretin. yazmadigim programi kullanamiyorum ben

Mevsim normallerinin bir iki derece üzeri olur diyor.
-
sunu banada ogretin. yazmadigim programi kullanamiyorum ben

Hocam siz istediğiniz veriyi atın biz yorumlarız. Birçok veriye hakimim ilk görüşte anlıyorum ne olduğunu.

-
- Resmi Gönderi
Hocam siz istediğiniz veriyi atın biz yorumlarız. Birçok veriye hakimim ilk görüşte anlıyorum ne olduğunu.

-

Yazıları oku 2m temp Anomaly diyor abi direkt anlarsın oradan
-
- Resmi Gönderi
Yazıları oku 2m temp Anomaly diyor abi direkt anlarsın oradan
biz yaslandik artik yusuf yavas yavas sizden bakar ogrenirim bende

-
- Resmi Gönderi
beyler bastan saka yapayim takilayim dedimde konu baska yere gitti biz
olarak o chart larin cogunu basabiliyoruz zaten kis basi devreye alacagiz tekrar 
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı grafiğin yağış durumuna da bakın
-
Sonbahar yağış açısından umut ve heyecan verici
-
3. Hafta ya sistem gelir ya da normallerde takılırız afrika beklemiyorum. Trollerin modellerin işine kanmayın
-
Bir yerden sonra seve seve sistem verecek şuan nazlanıyor troll modeller.
-