- Resmi Gönderi
Yazcılar ağlıyor çaktırmayın 😎
yazcılar bu sene memnun sonbaharın ilk yarısıda yaz gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYazcılar ağlıyor çaktırmayın 😎
1 aydan fazla olan tahmine güvenmiyorum eren. Kesin ifade de biraz itici geliyor bana
Zaten eylül 3.haftadan itibaren ekim ortasına kadar genelde 23-25 derecelerde olur istanbul. Dediğim tahmin bile sayılmaz.
Bilmediğim bir şey söyle. 😂😎
Sıcaklar kirpilmadi kanka, çok sıcak havalar gelecek. Diyagram bakma. Keşke gelmese ama gelecek gibi.
1 aydan fazla olan tahmine güvenmiyorum eren.
Zaten eylül 3.haftadan itibaren ekim ortasına kadar genelde 23-25 derecelerde olur istanbul. Dediğim tahmin bile sayılmaz.
ben rekorlar bekliyorum dünya genelinde
Sıcaklar kirpilmadi kanka, çok sıcak havalar gelecek. Diyagram bakma. Keşke gelmese ama gelecek gibi.
Nasıl kırıpılmamış ay'ın 24 ünden itibaren sıcaklık düşmüş 850 hpa +18 e inmiş. Tek modelin diyagramında da görülmüyor 😂😂
Uzun yıllar Çizgisi 20-28 ağustos döneminde dalgalı hale gelmiş önceden ip gibiydi
Önceki günlere göre ciddi iyileşme var
cuhara senin sistem eylül başına kaydı gibi
cuhara senin sistem eylül başına kaydı gibi
Yok hala beklentim var.
Yok hala beklentim var.
Allah Allah tüm modeller bozdu inşallah dediğin gibi olur
Allah Allah tüm modeller bozdu inşallah dediğin gibi olur
Model sürekli bakmaya gerek yok. Sıcak havalar ağırlıkta ama onu söyleyim. Olası bir sistem de geçiş şeklinde görünüyor.
Model sürekli bakmaya gerek yok. Sıcak havalar ağırlıkta ama onu söyleyim. Olası bir sistem de geçiş şeklinde görünüyor.
Cuhara fark ettin mi artık sıcaklık daha erken düşüyor ve bir tık daha serin geçiyor gece. Dikkatli izleyen farkı anlar
Cuhara fark ettin mi artık sıcaklık daha erken düşüyor ve bir tık daha serin geçiyor gece. Dikkatli izleyen farkı anlar
Günler kısalıyor çünkü 😄
Güneş daha erken batmaya başlıyor. Bunu en net Eylül sonundan sonra farkedeceğiz. Akşam 7 gibi hava kararmaya başlayacak.
Günler kısalıyor çünkü 😄
Güneş daha erken batmaya başlıyor. Bunu en net Eylül sonundan sonra farkedeceğiz. Akşam 7 gibi hava kararmaya başlayacak.
Aşırı bir sıcak olmadığı sürece gecelerimiz rahat bundan sonra. Temmuz ortasında bugün böyle olsaydı daha sıcak olurdu gece