Bugün 34 derece olmasına rağmen 23 dereceye hızlı indi. Gece daha rahat olur
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Önümüzdeki kış ılık geçecek gibi. Ama bol yağışlı.
-
- Resmi Gönderi
Ilık mılık olmasın Allah aşkına, soğuk havalar olsun,dolu dolu kar yağışları alalım.
-
Senin yaz ay ortası elden gidiyor 😀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Senin yaz ay ortası elden gidiyor 😀
E normal olarak 😃
-
Ilık mılık olmasın Allah aşkına, soğuk havalar olsun,dolu dolu kar yağışları alalım.
Bana isyan etmenin faydası yok. Zaten ısınmış Dünya Süper El Niño etkisinde daha da ısınacak. Bu kış mevsiminin tamamına yansıyacak.
-
Bana isyan etmenin faydası yok. Zaten ısınmış Dünya Süper El Niño etkisinde daha da ısınacak. Bu kış mevsiminin tamamına yansıyacak.
Ilık olsun ama çok ılık olmasın.
-
Ilık olsun ama çok ılık olmasın.
Dondurucu kuru soğuklardan bol bol siklonik yağışları tercih ederim.
-
Dondurucu kuru soğuklardan bol bol siklonik yağışları tercih ederim.
8 derece yağmurlu ideal
-
8 derece yağmurlu ideal
Bence de . Mevsime göre ılık yağmurlar tatlı oluyor
-
- Resmi Gönderi
Sana niye isyan edelim yav 🙂 denk geldi yaziverdim kış beklentimi
-
Sana niye isyan edelim yav 🙂 denk geldi yaziverdim kış beklentimi
Herkesin gönlünü eden kış olur inşallah dayım
-
- Resmi Gönderi
eylül beklenenden az yağışla kapatabilir
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yorumları alalım...
-