- Resmi Gönderi
Yeni üye arkadaşlarımız ve meraklısına bu bloğumuzda efsanevi kışların nasıl yaşandığı ve ilginç hikayeleri okuyabilir izleyebilrsiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYeni üye arkadaşlarımız ve meraklısına bu bloğumuzda efsanevi kışların nasıl yaşandığı ve ilginç hikayeleri okuyabilir izleyebilrsiniz.
Yeni üye arkadaşlarımız ve meraklısına bu bloğumuzda efsanevi kışların nasıl yaşandığı ve ilginç hikayeleri okuyabilir izleyebilrsiniz.
Üşenmedim hepsine baktım efsane kışlar yaşanmış vay be? Allah tez zamanda kavuştursun
Tarihi kışlar demişken konumuzu hem canlı tutmak hem de güzel şeyler görmek adına bir de şöyle tablolara bakmamız iyi olacaktır. Herkes doğduğu yıl ve güne ait GFS veya ECMWF arşivden modellerini çıkartsın. Ben 1 aralık 1988 günü malumunuz doğan birisi olarak doğduğum kış günün de hava karadeniz şeridinden bir bant hattı ile alt kısımda 850 Hpa sıcaklıkları olarak 4-6 derece bandındaymış ki hava gaye iyiymiş kış gününe göre
Yanıyorsun Fuat abi
Temmuza göre serin
Temmuza göre serin
Aynen
Sinan Reiz sen doğduğunda böylemiş avrupa kara gömülmüştür bu soğuklar ile herhalde.
O gün kar lapa lapa yağıyormuş
27 şubat 1987 efsane derler
27 şubat 1987 efsane derler
AYNEN EFSANEYMİŞ
Askerdim , Antep de bile güzel kar yağmıştı
Askerdim , Antep de bile güzel kar yağmıştı
dayım eskiden ne karlar yağar derlerdi ya ben buna inanmıyorum eskiden de ılık kılar geçirmişiz ara ara tabi o zamanlar küresel iklim muhabbeti ne arar?
dayım eskiden ne karlar yağar derlerdi ya ben buna inanmıyorum eskiden de ılık kılar geçirmişiz ara ara tabi o zamanlar küresel iklim muhabbeti ne arar?
Öyledir abim
Birde iletişim yoktu..Nereye ne kadar kar kış.
Simdi muhtarın sivilcesi bile haberlerde
Gfs de 2007 nin gerisine nasıl bakıyoruz
Gfs de 2007 nin gerisine nasıl bakıyoruz
Ncep meteociel den bakabilirsin 1800 küsüre kadar