- Resmi Gönderi
Abi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
Abi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
@Salihh İzmir Bu Sene Senin Yüzünden Kar Alacağı Varsada Alamayacak🤣🤣
Sistemci5534 İsim Emreydi Dimi Facede Canlı Yayında Sen Vardın 🤔🤔
Aynen meslektaş kardeşim
Bi karadeniz sistemi ufukta gözükebilir.İstanbul adına şubatta gözüme çarpan sistem gözükmüyor.
Azorun üzerimize yatıp bütün ayı kapama ihtimali bir hayli yüksek..(İstanbul)
Azorun üzerimize yatıp bütün ayı kapama ihtimali bir hayli yüksek..(İstanbul)
Zaten klasik tecrübe ile sabittir.İyi bir sistem yaşandıktan sonra Şubatta daha iyisi gelecek denir olmadı martta denir.Ama o kış birdaha kuvvetli bir sistem gelmez ve kış biter.
Zaten klasik tecrübe ile sabittir.İyi bir sistem yaşandıktan sonra Şubatta daha iyisi gelecek denir olmadı martta denir.Ama o kış birdaha kuvvetli bir sistem gelmez ve kış biter.
ben tam tersini biliyorum. sistemler silsilesi gelmeye basladimi durmaz daha.
ama benimde klasik tecrubem sudur. iyi bir sistemin ardindan modeller 3-5 gun ihtimal varsada sistemleri pek gostermez.
Ne alaka, 2004,2006 iyi bir örnek mesela.
Burası istanbul marta kadara yolu var
Burası istanbul marta kadara yolu var
Burası izmir gunes yağar
İstanbul doydu kara sıra ankarada şöyle 10 metre kar falan 🤠👉🏻👈🏻
İlla bir tarih takip etmek istiyorsanız 11-12 civarına bakın.Bu tarihler de bir gözüken bir kaybolan sistem ihtimali var şuan da karadenize yarar gibi gözüküyor ilerleyen günlerde daha net konuşabiliriz şimdilik müsade..
Unutma 11-12 civarına takip
12 sine kadar takibi bıraktım..
12 sine kadar takibi bıraktım..
Hocam bunu netleştirelim yani bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa iç bolgelerde kar varmi
Hocam bunu netleştirelim yani bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa iç bolgelerde kar varmi
Olursa günlük sistem olur yani öyle bir sert giriş ülkeye göremiyorum 15 günlük periyotta..