Hocam cimri dedikleri ECMWF Karadeniz'e Giresun 70-80cm vermiş ne dersiniz
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
sıcaklık sorunu yasamayiz galiba bu sistemde
-
- Resmi Gönderi
Sistemin sibirya ile alakası yok kutup kökenli.
Kutup kökenli dersen yanlış da anlaşılabilir. Polar ataklar da kutup kökenlidir mesela.
Karasal kutup kökenli soğuklar desek ortaya karışık bir tabirle daha iyi olur.
-
- Resmi Gönderi
Kutup kökenli dersen yanlış da anlaşılabilir. Polar ataklar da kutup kökenlidir mesela.
Karasal kutup kökenli soğuklar desek ortaya karışık bir tabirle daha iyi olur.
Doğru diyorsun abi kısaca sistemin sibirya ile alakası yok
-
- Resmi Gönderi
Doğru diyorsun abi kısaca sistemin sibirya ile alakası yok
Etkileri Sibirya'dan pek farklı değil yine de. Sibirya yükseği de termik bir yüksektir ve karasal soğuklar barındırır, İskandinav yükseği de termiktir ve karasal soğuklar barındırır. İkisi de aynı şey ama soğukların geliş yönleri farklı işte
-
Etkileri Sibirya'dan pek farklı değil yine de. Sibirya yükseği de termik bir yüksektir ve karasal soğuklar barındırır, İskandinav yükseği de termiktir ve karasal soğuklar barındırır. İkisi de aynı şey ama soğukların geliş yönleri farklı işte
Hocam EPS naptı biliyor muısun
-
- Resmi Gönderi
EPS ve EPS control ün kar haritalarını atmıştım. Şimdi sinoptiği de atarım gif olarak
-
Artık senin model takip etmene gerek yok bence. Batı Karadeniz'li arkadaşlar lütfen artık gözünüz doysun.
-
icona neden kotu dediginizi anlamiyorum yagislar 180 saat icinde guzel ve 180 saat ilerisinde doguluyor bence iconda güzel
-
İcon yakın vadede değişir 1-2 gün kala
-
icona neden kotu dediginizi anlamiyorum yagislar 180 saat icinde guzel ve 180 saat ilerisinde doguluyor bence iconda güzel
İcon son 72. saat ve sonrasını önemsemeyin.
-
Hocam Doğu karadenizin son durumu nedir
-
Hocam Doğu karadenizin son durumu nedir
kar var örtü var ancak miktar için biraz daha beklemek gerekiyor
-
Herhalde Perşembe günü son nokta koyulur gibi artık miktar açısından diye tahmin ediyorum
-
carsamba ve persembeyi ışık hızıyla gecebiliyor muyuz?
-