Bu MGM'de işin cılkını çıkardı iyice 7 derecede yoğun kar koyuyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
ECM küçük şakalar yapıyo , düzelir sabaha.
-
Sistem bu kadar iyi giderken nasıl bu kadar bozuldu ömrü kısaldı anlamak güç gerçekten kar yağacak evet ama yani çok büyük bozuldu
-
2-3 saate başlar belkide gece 3 e kalmaz Kocaeli İstanbuldan gol haberleri geliyor diye duydum 1 1 buçuk saate düzceye kadar gelir
-
o 21 de gözüken yine doğu karadenizden girecek sanırım biraz daha ısrar etse ne güzel olur
-
o 21 de gözüken yine doğu karadenizden giriyor biraz daha ısrar etse ne güzel olur
Belli olmaz modeller daha kısa vadeyi bilemiyor ne sevinmek lazım ne de üzülmek dramatik farklar yaratabiliyor modeller en güzeli şu önümüzdeki sistemi yaşamak sonrasında bakarız ona
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf güncellemesi doğukaradeniz için berbat
-
Ecmwf güncellemesi doğukaradeniz için berbat
Bizim için nasıl hocam
-
İnsallah dekler yüzümüzü güldürür sürekli zayıflayan sistem moralleri biraz düşürdü
-
Kar haritasına bir baktım 27 cm Sistem girmese kademeli düşüşle 2 cm ye kadar düşecez bu kadar olmaz vallahi hep kıstılar iyice
-
- Resmi Gönderi
Doğukaradeniz sahil bandı için kötü. Orta Karadeniz için güzel. Batıkaradeniz için fena değil
-
Şu sistem bir kaç gün daha gecikirse ortada sistem kalmiyacak
-
Ocak ayı sistemi de zayıf gösteriyordu son zamanlarda ama dekler hesaba katılmamıştı yagisi gormeden moral bozmak yok Zonguldak
-
Bu sistemin kralı net Samsun oldu. Adamlar yağmurla başladılar, zirvede bitiriyorlar. Helal olsun Samsun
-
Şu sistem bir kaç gün daha gecikirse ortada sistem kalmiyacak
Bende diyordum ne zaman gelicek diye bizlik bir sey yok ortada yaslan arkana pazartesi akşam saatlerini beklr ?
-