Hayırlı uğurlu olsun bence doğu karadeniz için bu sene kar işi bitmiştir hiç hayal etmeyelim başka sistem geleceğinide sanmıyorum
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bu sistemin kralı net Samsun oldu. Adamlar yağmurla başladılar, zirvede bitiriyorlar. Helal olsun Samsun
Gel dostum misafirimiz ol birlikte yaşayalim sistemi istanbul'uma sevgiler okullar acilsada kavuşsak ❄
-
Herkes efso sistem diye bağırıyordu kestane oldu Trabzon beşikdüzündeyim 5 10 cm alsak iyidir hadi geçmiş olsun
-
trabzon merkeze yağmurdan başka bir şey yağmaz havalar ısınsa keşke kuru soğuk çekmesek
-
- Resmi Gönderi
Bu MGM'de işin cılkını çıkardı iyice 7 derecede yoğun kar koyuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cılkını çıkardı dediğin kurumda mühendisler çalışıyor. Emin ol hepsi bizden iyi biliyodur 7 derecede kar yağmayacağını. Gösterdikleri değerler gün içinde ulaşabilecek max değerlerdir. Gün içinde kar da yağacaktır. Hepsini aynı anda göstermesini bekleme ve Mgm kurumunu karalama sevdasından vazgeçin. Toplum olarak vazgeçelim.
-
Bende diyordum ne zaman gelicek diye bizlik bir sey yok ortada yaslan arkana pazartesi akşam saatlerini beklr ?
Yok dostum diğer bölgeler adına konuştum Doğu Karadeniz önce gfs sonra ecmf bozdu onun için dedim
-
Gel dostum misafirimiz ol birlikte yaşayalim sistemi istanbul'uma sevgiler okullar acilsada kavuşsak ❄
Uzakta değilim, Canik dağlarının güney yakasında bulunan Erbaa'dayım. Beraber yaşayacağız sayılır
-
Suan samsundayim çok net kky yada kar var basladi
-
Şu Turuncu Havayı Özledik Zonguldak 18 Ocak Sistemi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Suan samsundayim çok net kky yada kar var basladi
Konum rakım ?
-
Konum rakım ?
Atakum 120
-
Fevzi Burak hocam bölge için genel bi açiklama yapacak misiniz son guncellemere gore beklemedeyiz ?
-
GFS düzeltir gece güncellemesinde bence ECMWF de sabah düzeltir öyle düşünüyorum ama keserse de sonraki Sistemi takip online olur ben de yarın önemli sistem için
-
GFS düzeltir gece güncellemesinde bence ECMWF de sabah düzeltir öyle düşünüyorum ama keserse de sonraki Sistemi takip online olur ben de yarın önemli sistem için
Kardesim artık modelleri takma bence çünkü artık sistem giriş yaptı herkez nasibini alacak
-
Yaklaşıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -