- Resmi Gönderi
Fevzi Burak eline sağlık hocam. 👏🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFevzi Burak eline sağlık hocam. 👏🏻
15'inden sonra İstanbul konusundan buraya transfer oluyorum
15'inden sonra İstanbul konusundan buraya transfer oluyorum
Taşınıyor musun? 🏃♂️
Taşınıyor musun? 🏃♂️
Yok 1 ay kalacağım sonra geri döneceğim
Giresunun daha çok doğusu trabzon ve rize için 14 15i çok riskli hale gelmiş gözüküyor
Giresunun daha çok doğusu trabzon ve rize için 14 15i çok riskli hale gelmiş gözüküyor
Bilgilendirmeler için teşekkürler abim
Bilgilendirmeler için teşekkürler abim
Ne demek hocam.
Yağışın nereyi vuracağı hala tam netleşmemiş olsada bu sistemde trabzon merkezde iyi yağış alır ama hemen doğu ilçeleri çok daha riskli görünüyor. Sel taşkın olma olasılığı yüksek dere yataklarında oturan tanıdıklarınız varsa uyarmanız iyi olur.
Tahminlerime göre trabzonun doğusu ve rizede sel riski var aşırı yağış öngörüyor ecmwf trabzonun batısında boşluk olabilir. Giresun ve ordu çevrelerinde ilerleyen zamanda nasibini alacak gibi duruyor. Ama en riskli noktayı trabzonun doğusu ve rize olarak görüyorum.
Giresunda risk kategorisinde
Giresunun doğu ilçeleri ve trabzonun doğu ilçeleri etkili kütlelerin etkisinde
Rizenin hemen doğusu çok tehlikeli durum
Rizenin doğusunda derelerin taştığı haberlerini alıyorum. Kütleler yapıştı koyu turunca var aktivite çok yüksek umarım tedbirler alınmıştır can kaybı yaşamayız.
Rizenin doğusunda derelerin taştığı haberlerini alıyorum. Kütleler yapıştı koyu turunca var aktivite çok yüksek umarım tedbirler alınmıştır can kaybı yaşamayız.
Allah korusun abım
Doğu karadenizin doğusundaki kütle batıya doğru genişlemeye ve direkt aşağıya doğru ilerlemeye başladı rizede taşkınlar var şimdi trabzon ve rizenin batısı için tehlikeli saatler geliyor
Instagram'da en az 10 video gördüm Çayeli ve Güneysu bayağı kötü durumda dereler ya ağzına kadar dolmuş ya da taşmış