Kasımda bu kadar güzel sinoptikler çıkması güzel gerçekten umarım gerçekleştiğini de görürüz daha önce böyle sinoptikler kasımda görmemiştim
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
10.senaryo model sonu çok efsaneymiş gerçekten
-
Evet beyler bayanlar model takibi yapmayan kalmasın uykusuz geceler başlıyor özellikle önümüz ara tatil bende buralarda olacam ❄️❄️❄️
-
Daha soğuk cephe ülkeye giriş yapmadan hava birdenbire soğudu 5 6 derece. Bolu böyle bir şehir işte.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahil kesimlerine ne zaman kar gelir cevaplarsanız sevinirim güncellemeler güzel ilerliyor gibi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
-
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
aslında alakası batı değil olay şu denizden geçen karın tutma olayı daha fazladır ama bize hep karadan geldi denize uğramadı ama ah bir denizden gelsin merkeze 50 cm kar veriyorum yazın bunu bir yere (Trabzona direk karadenizden yollayın orada burun gibi burun var engelliyor hep)
-
- Resmi Gönderi
Doğrudur. Batı Karadeniz de şov yaptı adeta Balkanlardan gelen sistemlerle. Doğru Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu, Doğu Akdeniz... Sibirya kökenli Kırım sistemleri ⛷️
-
aslında alakası batı değil olay şu denizden geçen karın tutma olayı daha fazladır ama bize hep karadan geldi denize uğramadı ama ah bir denizden gelsin merkeze 50 cm kar veriyorum yazın bunu bir yere (Trabzona direk karadenizden yollayın orada burun gibi burun var engelliyor hep)
Yoroz hocam :D çarşıbaşından sonraki yerlere sistem giderken yoroz burnu yüznden eriyor direk rize tarafına kaçıyor
giresun yoroz burnundan etkilenmiyor diye biliyorum yanlışmıyım?
-
Kazma kürek hazırlayın kaldıralım şu burnu şurdan :D , hayırlı geceler arkadaşlar sabah görüşmek üzere umarım güzel bir güne uyanırsınız uyanırız.
-
Kazma kürek hazırlayın kaldıralım şu burnu şurdan :D , hayırlı geceler arkadaşlar sabah görüşmek üzere umarım güzel bir güne uyanırsınız uyanırız.
Trabzon merkezi niye orada sanıyorsun burundan dolayı rüzgarda kısılıyor eskiden oraya yerleşirken yorozu hesaba katıp şehir merkezini oraya yapmışlar
-
Sahil kesimlerinde kar meselesini şuan için konuşmayı doğru bulmuyorum. Yavaş yavaş ve güzel gitmekte fayda var ay ortası sistemi çok yükseltti herkesi ancak böyle soğumalarda gayet iyi yeterli kasım ayı için önceki kasımları hatırlayalım. Ay ortası hala belirsiz bu kadar doğulu kaçmasını beklemiyordum ki hala net değil sistemde değişiklikler olacak elbette umarım lehimize olur. İzlanda baskısı ve sicilyadaki alçak sistemi kemirdiler adeta ama bakalım takipte yarar var.
-
- Resmi Gönderi
Bartın'ın yüksek kesimlerinde bulunan yaylalara mevsimin ilk karı yağdı. Yaylalar beyaz örtü ile kaplandı. Sıcaklıkların ani düşmesi ile birlikte Bartın'da yüksek kesimlerde bulunan Gezen, Ardıç ve Sarıçiçek yaylaları, kar yağışı sonrası beyaz örtü ile kaplandı. Ardıç yaylasında kesim işi yapan vatandaşlar mevsimin ilk kar yağışının heyacanını yaşadı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -