sabah konumumda başlamıştı şuan aralıklarla devam ediyor akşam soğumanın etkisiyle dahada güzel olacağını tahmin ediyorum
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Şu saate kadar Zonguldak adına beklentilerin altında gidiyor
-
İnanılmaz kutleler bazen öyle bir geliyorki çok yogun kar yağışlarına neden oluyor valla ben bu sistemden razıyım kar tutup tutmamasi önemli değil benim için
-
Şu saate kadar Zonguldak adına beklentilerin altında gidiyor
Bartında aynı beklentilerin çok altında ama ben demiştim ya mart ayı ocağa benzemez güneş açıları dik geliyor diye
-
Nur topu gibi sistem vortex yüzünden cırt oldu sinir olmamak elde değil
-
Bir taraf izleyecek bir taraf mutlu olacak Vortexde böyle bir durum oluşuyor ve ikidir bu senaryo can sıkıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düzce kopuyor
-
Giresun da yerde 1-2 cm ince örtü var, yağış cıvık olmasa çok daha fazlası olacaktı, umarım bu gece saatleri beklediğimiz yağışları alırız.
-
Ben böyle bir kar yağışı gormedim
-
- Resmi Gönderi
Sahil kesimler Mart rekoru kirabilir demiştik sanırım 😄
-
Aynen fena yağıyor Samsun'a
-
giresun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahil kesimler Mart rekoru kirabilir demiştik sanırım 😄
Ben sahile 150 km uzaktayim eren 10 cm kar yağıyor eriyor sonra yine 10 cm kadar yağıyor kar birikimi fazla yok ama yagiş anlari çok güzel lapa lapa yagiyor
-
- Resmi Gönderi
Ben sahile 150 km uzaktayim eren 10 cm kar yağıyor eriyor sonra yine 10 cm kadar yağıyor kar birikimi fazla yok ama yagiş anlari çok güzel lapa lapa yagiyor
Bizimde artık başladı yağışlar
-