Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hangi siteden bakıyoruz buna
-
- Resmi Gönderi
Yanlış mı bakıyoruz mesajlara arkadaşlar.
Raporlanan mesajlarda ben bir sıkıntı görmüyorum.
Varsa özelden yazın bilelim,yada rapor ederken açıklayın ne olduğunu
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. link at bizlerde arada bakalım.
-
-
-
Sabahın erken saatlerinde bartın -1 Zonguldak 7 derece Düzce 0 dereceydi
-
Model sonu fena degil bi sistem indiredebilirdi Bunun dışında tek bildiğim Zonguldak daha önce böyle kuraklık yakın tarihte görmedi tabi ülke olarak görmedik ama en nemli şehir bile bu halde
-
- Resmi Gönderi
karadeniz de cuma ve hafta sonu yağışlar var lokal olarak.
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca ecmwf e göre kar sınırıda 900 metre ve üstü
-
Özellikle Giresun Trabzon Rize ve Artvin'in kıyı kesimleri sistemin kaymağını 2 gün yiyebilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım. ☺
-
Özellikle Giresun Trabzon Rize ve Artvin'in kıyı kesimleri sistemin kaymağını 2 gün yiyebilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım. ☺
Ocak 15 den sonra bizde açarız inşallah gerçek sezonu reis
-
Ocak ilk 10 gün içinde Karadeniz sahil hattı kar ile tanışabilir kesinlik olmamak şartıyla
Evet Tahminimizi yaptık ancak atlantikteki siklonlar bizi rahat bırakmadı 2018 gibi yine büyük bir balık kaçtı eğer gelmiş olsaydı karadeniz yeni bir 2017 yaşayacaktı maalesef olmadı artık elimizde Şubat kaldı bekleyip göreceğiz biz tahminciyiz gördüklerimizi söyleyenleriz o yüzden mesajimda da belirttiğim gibi asla kesin olarak bir cümle kullanmam tahmin bizden takdir Allah'tan.
Ocak Sonunu bekleyeceğiz
-
Bir bizim bölgede kuraklık gözükmüyor şuan. Uzun süredir yağış yoktu bugün biraz yağışlı geçecek gibi yine de Tüm ülke de olduğu gibi bizde de ortalama dibe yanaştı gibi biraz daha yağmasa bizimde üstümüzü boyarlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir bizim bölgede kuraklık gözükmüyor şuan. Uzun süredir yağış yoktu bugün biraz yağışlı geçecek gibi yine de Tüm ülke de olduğu gibi bizde de ortalama dibe yanaştı gibi biraz daha yağmasa bizimde üstümüzü boyarlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konya'dayım. 2 aydır şöyle adam akıllı bir yağış görmedim.Çok az yağıyor. En son 1 saat falan kar yağdı 20 si gibi. Ocak ayında kar olmasa da en azından yağmur yağsın diyeceğimi hiç düşünmezdim.
-