Trabzon’dan taşınmama ramak kaldı 😂
Güzelim şehirden taşınılır mı bee tam bir doğa harikası
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzon’dan taşınmama ramak kaldı 😂
Güzelim şehirden taşınılır mı bee tam bir doğa harikası
Orta Karadeniz kıyıları bu seferde sınırda kalmaz değil mi ?
Valla şu güncellemeyle samsun güzel ordu giresun bir tık sınır trabzon rize zor. Tekrar ediyorum bu akşam güncellemesine göre böyle düşünüyorum, öğle çıktısı çok tatlıydı, takibe devam artık sistemimiz var diyebiliriz gücü, nereye nasıl geleceğini takip edelim
Kalmaz kalmaz da soğuğun girişi öteleniyor daha değişir bu güncelleme de sochide ki ab ortalığı karıştırdı ilk etapta sonrası geldi benim inat ettiğim konu 17 Şubat gibi Orta Karadeniz'de sistemin yaşanması yoksa devamında gelecek soğuklarda sorum yok ilk sistemin girişini almak lazım
Boyle gelirse samsun karabatak olur
İstanbula hiç geldn mi
Neredeyse her yaz
Gelirse sistemin yıldızı batıkaradeniz olur. İnşallah tüm ülke kar yağışına kavuşur
Gelirse sistemin yıldızı batıkaradeniz olur. İnşallah tüm ülke kar yağışına kavuşur
Tüm karadeniz kıyıları istediği kar yağışını alacak Türkiye ise haberlerden karadenizi seyredecek eğer gelirse not edin
Her sene Zonguldak yarım metre almiyormu zaten bu sistemde alacağı için tartışmaya kapalı 😂
Her sene Zonguldak yarım metre almiyormu zaten bu sistemde alacağı için tartışmaya kapalı 😂
2 senedir tık yok
En son 2022 22 ocak sisteminde 80 cm aldı konumum mart sistemindede iyi kar aldık o sene ondan beridir tık yok.
2017den beri tık yok 😂
2017den beri tık yok 😂
Belki 19-20 şubat
2017den beri tık yok 😂
2020 de oraya nasıl yağmadi ki fazla trabzonun batisinda 70 80 cm arası kar vardı
2020 de oraya nasıl yağmadi ki fazla trabzonun batisinda 70 80 cm arası kar vardı
Havada gördük sadece