giresun bulancak köyü imişThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tiktok yayından aldım.
Merkez ne zaman radarı doldurur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgiresun bulancak köyü imişThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tiktok yayından aldım.
Merkez ne zaman radarı doldurur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemin en ekstrem olayı
Yerini çözsek güzel olurdu da bekleyecez
O vorteksin vurduğu yerde gerçek manada göz gözü görmez
O vorteksin vurduğu yerde gerçek manada göz gözü görmez
Keşke bizde de öyle olsa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemin en ekstrem olayı
Samsun dahil olur mu o olaya
Keşke bizde de öyle olsa
Nasip abim, hayırlısı buymuş 🙂
Cerkes55 hocam samsun için yağış gece dahamı kuvvetli
Oluşum var radar takibi yapacağız
GFS 06Z’ye göre olayın kendisi Samsun abi. Ama değişime açık
kastamonuya gelen kütleler eriyip giremiyor gene şaşırmadık kastamonu adına foss çıkan bi sistem oldu
Yarın batı karadeniz Show yapacak sırayla herşey
Sochi açıklarında oluşan girdap ECMWF modelinin dediği gibi gelecektir ben gfs gibi geleceğini zannetmiyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gfs ısrarla Samsun , ecm ise Trabzon’un doğusu bakalım ne olacak çok merak ediyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben gfs den korkuyorum sistemide İstanbul'dan indirip durdu gitti sonlarda ortadan indirdi bu sefer ecmwf uysun birde giresun doğu Karadeniz'de eminiz dimi yağış bekliyok radar kuru
Bu arada ekstra olarak bir şey daha soracam Cerkes55 bu modeller yarında farklı vermeye devam ederse sistem günü mi takip yapacağız
Yarın batı karadeniz Show yapacak sırayla herşey
bu mesajınız baya mutlu etti hocam umuyorum ki kendi şehrim adına güzel bir yagış görmüş olurum
Bu arada ekstra olarak bir şey daha soracam Cerkes55 bu modeller yarında farklı vermeye devam ederse sistem günü mi takip yapacağız
Artık yarın bu girdap kardeşin modeller arasında mutabakat sağlaması gerekiyor eger yine saglamazsa akşam çıktıları son çıktı olacak ama bu girdabın vuracağı yeri hangi model kazanırsa benim baz alacağım model o olacak ecmwf daha yakın