ineboluda falan 1 metre kar var
kastamonu merkez de bir lanet var hocam oraya yagar burası güneşli sabahtan bu yana
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturineboluda falan 1 metre kar var
kastamonu merkez de bir lanet var hocam oraya yagar burası güneşli sabahtan bu yana
Anlatmaya gerek var mi🔥🔥
Cerkes55 Snow Hound Üstadlarım çorum kargı için yarını mı beklemek lazım
Bu mis gibi soğukta Samsunspor - Rizespor maçına da gidilir valla yoğun kar olursa fotoğraf paylaşırım ❄️
Trabzon da yarın büyük kopuş yaşayacak gibi Saadet bence iyi bir birikim görmeme ihtimalin yok.
Samsun Ünye Fatsa hattı öğleden bu yana güzel yağışlar alıyor, Ordudan Giresun Trabzon içinse rüzgar artık lehine oluyor, birkaç saate bu şehirlerimizde de zaman zaman çok yoğun olacak şekilde kar yağışları görülebilir soçi absi artık karaya çıkacak
Saadet sana da özel parantez kapında minimum bilek boyu kar beklentisine girilmemesi için bi engel görmüyorum açıkcası
Beklemedeyim ☺️
dönebileceğimi bilsem maça gitmek isterdim gerçi maç olur mu ki
Saadet sana da özel parantez kapında minimum bilek boyu kar beklentisine girilmemesi için bi engel görmüyorum açıkcası
biz ne zaman kar görürüz
biz ne zaman kar görürüz
Bu geceden yarın akşama kadar ordu-giresun güzel kar alacak gibi artık radar dolmaya başlıyor rüzgar yönü de uygun
Cerkes55 hocam samsun için gece beklentiniz nedir
Cerkes55 hocam samsun için gece beklentiniz nedir
Hocamız gördüğünde cevaplar yine ama havada kalmasın ben cevap vereyim ara ara yoğun yağış devam eder yarın akşam saatlerine kadar sonrasına yine bakılır
Zonguldak çok güzel kar yağışı almaya devam ediyor. 40 cm. devirdik konumunda.