muazzam bir şekilde tipi var trabzon batı taraflarında böylesini gerçekten hatırlamıyorum tren hattı oluştur radarda 2020 geçeceğiz sanırım
Akyazı da durum nasıl acaba maç ertelenir mi bugün
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmuazzam bir şekilde tipi var trabzon batı taraflarında böylesini gerçekten hatırlamıyorum tren hattı oluştur radarda 2020 geçeceğiz sanırım
ertelenir yüksek ihtimal
ertelenir yüksek ihtimal
Çavuşlu da turuncu kütle var çok fenadır şu an orası
Samsun yıkıldı gömüldü
bu gidişle yoldaki arabalar tamamen gömülecek oraya gidiyor sabah 6 gibi başladı şu an 35 40 cm civarı olmuştur hala tipi şeklinde yoğun kar devam ediyor
SaadetThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben yıldız saymaya devam ediyorum 😂
Zonguldak modelleri yanıltmaya devam ediyor. Modellerin verdiği kar miktarının 3 katı oldu şu anda. Konumum 60cm ve yeni bir kütle geliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben yıldız saymaya devam ediyorum 😂
O hengamede de oraya kar yağmıyorsa okuyup üfletin memleketi. Bir, iki saate sende kavuşursun beyaz örtüye
En yoğun karı cumartesi pazar bekliyordum. Gerçekten de öyle oluyor. Çünkü pazar günü yağış istanbuldan çekilirken yavaştan rüzgarın tersine dönüp bize vuracağı barizdi. Gerçekten efsanevi bir kar yağışı var.
En yoğun karı cumartesi pazar bekliyordum. Gerçekten de öyle oluyor. Çünkü pazar günü yağış istanbuldan çekilirken yavaştan rüzgarın tersine dönüp bize vuracağı barizdi. Gerçekten efsanevi bir kar yağışı var.
Eksili derecelerde kar yağışı almanın tadı bir başka. Hava açsa da yağan kar erimiyor. Her yerde buz sarkıtları var.
Kar yağışının yoğunluğu
Maç saatine doğru belli olur biliyorsunuz kural belli top sekiyorsa oynanır ama son karar hakemde
Yine başladı... Ama ilginçtir Zonguldak'ta okullara tatil haberi gelmedi. Cuma günü gibi geç olmadan kararı verseler de çocuklar rezil olmasa.
Yine başladı... Ama ilginçtir Zonguldak'ta okullara tatil haberi gelmedi. Cuma günü gibi geç olmadan kararı verseler de çocuklar rezil olmasa.
Akşam haber gelir muhtemelen