Trabzon Beşikdüzü sabah 6 dan sonra olan Birikim çok güzel 😎😎❄️
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kısa sürede güzel birikim olmuş. Doğu Karadeniz önümüzdeki 2 gün neler yaşayacak merak ediyorum.
-
- Resmi Gönderi
En yoğun karı cumartesi pazar bekliyordum. Gerçekten de öyle oluyor. Çünkü pazar günü yağış istanbuldan çekilirken yavaştan rüzgarın tersine dönüp bize vuracağı barizdi. Gerçekten efsanevi bir kar yağışı var.
Anlayamadım rüzgarla ne alakası var
-
Bu sistemde yağışları poyraz ile aldık. Ama bu sabahtan itibaren iki kez karayele döndü ve iki kütleyi karayelden aldı konumum. Poyraz ile kütle almaya da devam ediyoruz bu arada. Ama bugün rüzgar değişkenlik gösteriyor.
-
Karadeniz için hayırlı olsun tadını çıkarın karın
-
Zonguldak'ta okullara tatil kararı geldi.
-
- Resmi Gönderi
Tekrardan hayırlı olsun
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Karayel ile bir kütle aldık bugün lapa lapa öyle bir yoğun kar yağdı ki tam 15 cm eklemiştir. Poyrazla aldığımız kütleler hep nokta kadar çok ince yağan ve kısa süren kütleler. Karayelle daha uzun soluklu ve daha lapa kütleler alınıyor.
-
Yine geliyor galiba Aguney Semih Ö. Zonguldakli67
-
Fena karardı hava. Geliyo
-
Bu sistem bu yılın da efsane olarak geçmesine sebep oldu çok güzel Şubat 2025 de listeye girdi
-
20-24 Şubat 2025 ilerde çocuklarım olursa anlatacağım güzel bir kar anısı oldu.
-
- Resmi Gönderi
İlk etapta poyrazla bizi ıska geçecek kütleler rüzgarın yıldız ve yıldız karayele dönmesi ile beraber yön değiştirdi. Değiştirmese Sakaryaya gidiyordu
-
İlk etapta poyrazla bizi ıska geçecek kütleler rüzgarın yıldız ve yıldız karayele dönmesi ile beraber yön değiştirdi. Değiştirmese Sakaryaya gidiyordu
Aynen önemli detay bu da var tabi
-