Whisper abi takip edemedim işim vardı ama kötü olmuş ya 1 sayıyla.😥
Basketbol ve Voleybol
-
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi takip edemedim işim vardı ama kötü olmuş ya 1 sayıyla.😥
İşlerim vardı,bende Uzatmalara kalınca sonlarda yetiştim ..
-
Türkiye dün Fransaya basketbolda yenilmiş.
Türkiye 86-87 Fransa
.Fransa maçı kaybedeceğini hissediyor. Bizimkilerde olurmu ya fransa maç henüz bitmedi deyip
al ben yemedim sen ye diyor.
-
- Resmi Gönderi
A Milli Kadın Voleybol Takım'ımız, 2022 Dünya Şampiyonası'n da kanadayi 3-0 la geçti
-
- Resmi Gönderi
A Milli Kadın Voleybol Takım'ımız, 2022 Dünya Şampiyonası'n da kanadayi 3-0 la geçti
Şu anda oynanan Polonya ABD maçından alınan her sonuç bize yarıyor, çeyrek final garanti ..
-
LeBron James, 574 sayı daha atarsa NBA tarihinin en skorer ismi Kareem Abdul-Jabbar'ı yakalayacak.
1⃣ Kareem Abdul-Jabbar | 38.387 🏀
2⃣ LeBron James | 37.813 🏀
3⃣ Karl Malone | 36.928 🏀
4⃣ Kobe Bryant | 33.643 🏀
5⃣ Michael Jordan | 32.292 🏀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Temsilcilerimizden Gelen Sonuçlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Resmi TV skorbordlara baktım tasarım o yüzden farklı
-
- Resmi Gönderi
Voleybol tarihine adımızı yazdırdık! Üç takım birden Şampiyonlar Ligi yarı finalinde
CEV Şampiyonlar Ligi'nde üç temsilcimiz yarı finalde mücadele ediyor. Yarı finalde Fenerbahçe-VakıfBank, Eczacıbaşı-Novara karşılaşmaları oynanacak.
CEV Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan karşılaşmalarda tarih yazdık. Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final rövanş mücadelesinde Polonya ekibi Developres'i rövanş maçında 3-2 mağlup ederek yarı finale kaldı. İlk maçı 3-1 kazanan Eczacıbaşı, ikinci karşılaşmada hata yapmadı.
Voleybol tarihine adımızı yazdırdık! Üç takım birden Şampiyonlar Ligi yarı finalinde
FENERBAHÇE, SON ŞAMPİYONU ELEDİ
Fenerbahçe Opet, çeyrek finalde son Kulüpler Dünya Şampiyonu Imoco Voley Conegliano'yu eledi. İlk maçı 3-0 kazanan Sarı-Lacivertliler, ikinci maçta 2-0 öne geçerek yarı finali garantiledi. CEV Şampiyonlar Ligi'nde üç takımla yarı finale kaldık.
Yarı finaldeki eşleşmeler şöyle:
VakıfBank - Fenerbahçe Opet
Eczacıbaşı- Igor Gorgonzola Novara
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'ne damga vurduk! Finalde iki Türk takımı karşılaşacak
Eczacıbaşı ve Vakıfbank rakip oldular.
-
- Resmi Gönderi
ŞAMPİYON FENERBAHÇE OPET
Sultanlar Ligi final serisinin üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i deplasmanda 3-2 yenen Fenerbahçe Opet, seride durumu 3-0'a getirerek 5 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı
-
- Resmi Gönderi
AVRUPA'NIN 1 NUMARALI KUPASI VAKIFBANK'IN
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk Türk finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup etti ve altıncı kez kupayı kazandı.
Biz oynadık bu defa Avrupa bizim takımlarımızı seyretti.
Takımlarımıza
-
- Resmi Gönderi
Türkiye’nin ev sahipliğinde 30 Mayıs-4 Haziran tarihlerinde Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi (VNL) 1. Haftası
Yarın ABD ile son maçımız
Turkiye İtalya yı 3-0 mağlup etti ve yoluna 3 te 3 ile devam ediyorlar
-
- Resmi Gönderi
ABD de ABD karşısında 2-0 öndeyiz..Kızlar voleybol da dolu dizgin devam ediyorlar.
İtalya'dan sonra bir ABD galibiyeti mükemmel olacaktır.
Şu an TRTspor da canlı ,03.30 da başladı..
İnşaallah bu sette iş biterde 2-0 dan karar setine kalmasın maç.
-