Eren bu doğrumu
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
Bazı deprem uzmanlarına göre artçılar 1 yıl sürebilirmiş.Sakın binalar sağlam da olsa yıkılmış da olsa yanlarından geçmeyin.Artçılar sağlam binalarıda yıkabilir.
-
Bir çok yerde hissedilmiş deprem Zonguldakta hissetmedim hiç
-
- Resmi Gönderi
Artçı değil ki bu
-
Artçı değil ki bu
Eren artçı değil zaten
-
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun inşallah en ufak yaralarla kurtuluruz
-
Artçı değil ki bu
Biliyorum eren kardeşim televizyonda gördüm de o yüzden söyledim.
-
- Resmi Gönderi
2023-02-06 13:35:57 38.181 37.954 6.85 ML 5.6 Doğanşehir (Malatya) 543594 2023-02-06 13:24:47 38.089 37.239 7.0 MW 7.6 Elbistan (Kahramanmaraş) 543593 -
- Resmi Gönderi
5.6 daha oldu.
-
Televizyonlarda deprem olunca uzmanlar çıkıp konuşuyor eyvallah konuşsunlar tabiki ama bir kaç gün sonra her şey unutuluyor ve sanki hiç bir şey olmamış gibi eski yaşantımıza geri dönüyoruz.Allah korusun bir daha deprem olursa hep bu manzaraları izleyeceğiz malesef.Ülkemiz fırsatçı insanlarla(bunlara insan demek insanlığa hakaret olur da neyse) dolu.Kira fiyatlarını 10 katına çıkaran mı dersin,dağıtılan battaniyeleri çadırları ihtiyacından fazla alıp bunları satan mı dersin böyleleri bir sürü var.Demem o ki depremi ciddiye alamıyoruz.Depremi fırsatçılık olarak görüyoruz malesef.Bazı kişilerin zihniyetleri böyle devam ettikçe biz daha çook böyle manzaralar göreceğiz ne yazıkki.
Kesinlikle öyle. İzmir de Elazığ da falan da güçlü depremler oldu 1 ay sonra düştü gündemden. Bu da böyle olacak muhtemelen. Açıklamalar, öneriler yapılsa da ben somut adımlar göremedim. Az önce tekrar Kahramanmaraş civarında 7.5 şiddetinde deprem olmuş, Ankarada bile avizeler sallandı mesela. Sonuç sıfır. Herhangi bir siyasi gönderme de yapmıyorum çünkü hem millet olarak çok bilinçsiziz hem de onlarca uyarıya rağmen resmi önlemler almıyoruz. Bu kırılma Güneydoğu Bölgesini çok sarsıyor ve korkutuyor. Bu bile çok trajik ve korkunç iken aynı depremin İstanbul civarında olduğunu düşünürseniz milyonların ölümünü konuşuyor oluruz. Felaket tellallığı da değil bu artık maalesef, bu bir gerçek. Dün yüzyılın en büyük depremini yaşadık, Amerikan kanalları bile saatlerdir bunu paylaşıyor. Artık somut bir önlem almamız şart.
-
Yaraları saramadan 2. vurdu
-
Tekrardan geçmiş olsun.
-
- Resmi Gönderi
Yalnız afad çalışanlarıda şimdi artçılardan etkilenmiştir
-
Yalnız afad çalışanlarıda şimdi artçılardan etkilenmiştir
Evet hocam benim de aklıma geldi afad çalışanları.
-
Afet boyutundan çıktı artık OHAL ilan edilmeli. Canlı yayında bir deprem daha oldu şuan
-