- Resmi Gönderi
Afet boyutundan çıktı artık OHAL ilan edilmeli. Canlı yayında bir deprem daha oldu şuan
Gelecek her yardım kabul edilmeli nasıl reddediyorlar nasıl bir zihniyet bu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAfet boyutundan çıktı artık OHAL ilan edilmeli. Canlı yayında bir deprem daha oldu şuan
Gelecek her yardım kabul edilmeli nasıl reddediyorlar nasıl bir zihniyet bu
Dünya tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşıyoruz şuan ekrana bakamıyorum gözlerim doluyor
7.5 deprem daha meydana geldi ben böyle bir doğal afet görmedim
Üst üste kaçıncı deprem oldu bu
cumhuriyet tarihinin deprem bakaımından en kötü günü diyebiliriz
Kendimi bildim bile üst üste 2 kere 7 üstü deprem görmemiştim ne kadar kötü bir döneme denk geldik görmediğimiz şey kalmadı yaşım daha 22 çok kötü çok acı çok
Malatyada yine olmuş
Bugün çok kötü geçecek anlaşıldı...
Giresun Valiliği artçı depremlerden kaynaklı sarsıntılar nedeniyle okulları yarıda bıraktı
Beklenen büyük istanbul depreminde ne yapıcaz biz.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum
Görüntüler çok korkunç ya Maraş diye bir yer kalmamış neredeyse.
Yurt arkadaşım antep'te kalıyor. Binalarında sadece alçı çatlağı varmış. Fakat çevrede bir sürü yıkılan bina olduğunu söyledi. Ayrıca konya'daki arkadaşlarımdan da zaman zaman deprem hisseden olmuş.
Ortadoğu coğrafyası sınanıyor adete bu ne böyle
Gram uyku uyumadım o görüntüler kafayı yicem hayatımda ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum 🥺 Allahım sen bizi affet dünyanın cığrı zaten çıkmıştı erkek erkekle kadın kadınla ne terbiyesizlik ne circeflik varsa insanlarımızda başlamıştı cezalandırıyor bizi başka bir açıklaması olamaz bunun..
Yabancı ülkeler Kur'an-ı Kerim'i yakıyorlar. rabbim bizleri korusun bu devam edecek mi belirsiz artcilar devam edecek o belli yeni bir deprem olurmu mualla
New York 4.2