- Resmi Gönderi
Japonya'da 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana kadar 30'dan fazla artçı sarsıntı kaydedilirken şimdiye kadarki yaralı sayısı 10 olarak açıklandı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturJaponya'da 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana kadar 30'dan fazla artçı sarsıntı kaydedilirken şimdiye kadarki yaralı sayısı 10 olarak açıklandı.
Japonya'da son 30 yılda meydana gelen en büyük deprem ve tsunamide 19 bin kişi yaşamını yitirdi, 450 binden fazla kişi evsiz kaldı. Ölümlerin neredeyse tamamı ve bölgedeki yıkımın büyük kısmı tsunami kaynaklı oldu.
bilmiyorum ders çıkaran olur mu
Japonya’da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye, yaralananların sayısı ise 87’ye yükseldi. “Asaichi Dori” bölgesinde dün çıkan yangının tamamen kontrol altına alındığı belirtildi.
Bizde de olmustu deprem sonucunda şehrimiz yok oldu. Sehir merkezi toprak sahaya döndü tamamen. Ve 1 senede enkaz kaldirma calismaları bitmedi. Kader...
Geçmiş olsun Bolu
Hisseden herkese geçmiş olsun.
Ben Zonguldakta hissetmedim hissedenler olmuş ama
Aman Allah korusun. 6 yı görür görmez yüreğim ağzıma geldi dayı. Ülkemizden ırak olsun .Allah herkesin yardımcısı olsun . Geçmiş olsun diyelim
Malatyada çevre illerde hissedilen deprem olmuş. Geçmiş olsun herkese
Malatyada çevre illerde hissedilen deprem olmuş. Geçmiş olsun herkese
5.1 deniliyor, geçmiş olsun
Sanırsam İstanbulda yakın tarihte 5. 6 büyüklüğünde deprem olmuş ve minare yıkılmıştı. Malatyada yıkılmaya yatkın bina var ise oralarda maalesef bir yıkılma söz konusu olabilir. Umarım yanılırım.
5.2 ağır hasarlı binalara çok zarar verir. Kolay kolay bina yıkan bir büyüklük degil bu . 6.4 Hatay depreminde köyümüze yakin bir yerde olmasına rağmen üflesen yıkılacak bina dahi yıkılmamıştı.
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun .
Geçmiş olsun.