Saadeti bilmiyorum da çağrının kar görememesi mucize gibi bişey altınovada bile varmış 10 cm falan ordaki eğitim birliğinde asker arkadaşım var o dedi hatta dün de varmış kar topu savaşı yapmışlar birlikte
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Selamunaleyküm hayırlı sabahlar bol karlı günler
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim bu kış benim konumum adına rezalet bi kış oldu abi örtü felan alamadım umarım 2026
kışı güzel geçer inşallah
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm arkadaşlar. Karsız veya az karlı geçen 2 kışın ardından Zonguldak olarak Bi nebzede olsa acısını çıkarttık. Son güncellemelerde Zonguldak adına işler ters gitsede nasibimizi aldık. İnşallah kar ile henüz tanışmayan illerimizde nasibini alır🤲
-
- Resmi Gönderi
Hayatım düzene oturunca ilk işim batı karadenize taşınmak olacak
-
- Resmi Gönderi
Hayatım düzene oturunca ilk işim batı karadenize taşınmak olacak
Napcan hoca batı karadenizde topla pılını pırtını diyarbakıra gel en kötü ciğer yeriz
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam,Hayırlı akşamlar
Bu sistemde pek çok video paylaşımı gördüm,en güzel hangisi desek?
4-5 tane var ama bu çok hoş hepsinden de
-
- Resmi Gönderi
Buda başka güzel bir video, onu da atayım
@benimmsayfa, Instagram: "Düştük beyaz sevdaya ❄️❄️😍🤗"14K likes, 387 comments - benimmsayfa, February 22, 2025: "Düştük beyaz sevdaya ❄️❄️😍🤗".www.instagram.com -
- Resmi Gönderi
Beklenilen Soçi alçak basıncı radarda gözükmeye başladı, o kadar güçlü ki dev dalga boyları, anlık aşırı rüzgar, tipi, vurabileceği yerlerde minimum 30+ cm, kırmızı renklerde radar görüntüleri gibi gibi birçok senaryo gösterebilir. Her zaman görülemeyecek kadar ender bir olay küresel ısınma etkisi veyahut başka bir şey ülke tarihinde görmemiş olabiliriz.
Trabzon taraflarından karaya çıkacağı tahmin ediliyor hem ecmwf hem de gfs hemen hemen mutabık oldu, Samsun Ordudan Hopaya kadar kıyı kesimleri tarayarak gideceği tahmin ediliyor ki Samsun bugün zaten çok iyi yağış oldu bu onun üzerine gelecek, ara ara radar fotoğraflarını böyle alıp paylaşmak gerek uyumayacak olan dostlarımız varsa bunu iş edinebilir çünkü dopdolu ve rengi koyulaşan bir radar bizleri bekliyor. Bu siklon doğuladıkça Samsundan başlayarak kuzeyden dimdik inen DEK kütlelerine şahit olabiliriz ki bu DEKler parça parça değil uzun soluklu olabilir akşam saatleriyle birlikte artık iyice doğulayarak Trabzon ve doğusunda etkisini göstermeye devam edecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
[…]
Harika bir oluşum abi tadını çıkarın 😎
-
- Resmi Gönderi
Harika bir oluşum abi tadını çıkarın 😎
Açıkcası böylesi büyük olması korkutmuyor değil umarım afet derecesine gelmez ve keyfini süreriz
-
Açıkcası böylesi büyük olması korkutmuyor değil umarım afet derecesine gelmez ve keyfini süreriz
İnşaallah abi. 2022 İstanbul merkezi ortalasaydı afet seviyesine gelebilirdi. Vurduğu yeri 60 cm yapmıştı
-
- Resmi Gönderi
Siz kar bekleyin millet eğlenmeye devam ediyor
Buda başka güzel video
@hayat_bir_masal_34, Instagram: "#keșfet #keşfett #pozitifvideolar #keşfetteyim #kış #kar #eğlencezamanı #hayvansevgisi #keşfett #keşfetteyiz #keşfett #keşfetbeniöneçıkar #keşfetbeniöneçıkar #keşfetbeniöneçıkar #komikvideolar #doğa #komikvideolar"11K likes, 379 comments - hayat_bir_masal_34, February 2, 2025: "#keșfet #keşfett #pozitifvideolar #keşfetteyim #kış #kar #eğlencezamanı #hayvansevgisi…www.instagram.com -
kervan halı poşeti (çok iyi kayıyo bu arada)
Vakit onun vakti, 36 ay 30 gün sonra...
-