Sohbetimiz Bol Olsun

• İyi akşamlar diliyorum buraya yazmayayım yazmayayım diyorum ama söylemek zorundayım sanırsam.

Son 1 haftadır geceleri odamdan garip garip sesler duyuyorum kapı gıcırtısı çok oluyor dün mutfağa su içip odama geri geldiğimde yastığımı yere düşmüş bir şekilde buldum odamda da kimse yoktu. Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapayım bilemiyorum

• Resmi Gönderi

İyi akşamlar diliyorum buraya yazmayayım yazmayayım diyorum ama söylemek zorundayım sanırsam.

Son 1 haftadır geceleri odamdan garip garip sesler duyuyorum kapı gıcırtısı çok oluyor dün mutfağa su içip odama geri geldiğimde yastığımı yere düşmüş bir şekilde buldum odamda da kimse yoktu. Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapayım bilemiyorum

İyi akşamlar Yusuf.

Sesler de diğer düşüncelerinde senden kaynaklı vesvese abim..

Yastık mı? Onuda sen kalkarken kendin düşünmüşsün başka alternatif yok.

Biraz daha beynine hükmet,sen akıllı, güçlü bir gençsin :kas:

• İyi akşamlar Yusuf.

Sesler de diğer düşüncelerinde senden kaynaklı vesvese abim..

Yastık mı? Onuda sen kalkarken kendin düşünmüşsün başka alternatif yok.

Biraz daha beynine hükmet,sen akıllı, güçlü bir gençsin :kas:

İçtiğim ilaçlar sayesinde ayakta durabiliyordum son 1 haftadır aksine kötü olmaya başladım bir an önce doktorumla konuşmam lazım

• Resmi Gönderi

İçtiğim ilaçlar sayesinde ayakta durabiliyordum son 1 haftadır aksine kötü olmaya başladım bir an önce doktorumla konuşmam lazım

Aynen öyle..

Sinan başkanın yazdıklarını da ihmal etme..Şifa inşallah,bir an önce Dr. a git

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because it is no longer available.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Şu anlık ısınma gözükmüyor gibi biraz daha soğuk taraftayız

Bende mi sıkıntı bilemedim ama..Gorseller açılmıyor tıklayınca Yasin71

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.

Whisper

Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.

Whisper

Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂

Tamamdır hocam. Elinize sağlık

• Neredeyse 1 milyar derece insanın aklı almıyor

o sıcaklığa nasıl dayanıyor 1 metre küp 1 milyar derece ülkeyi yok eder

• Resmi Gönderi

Neredeyse 1 milyar derece insanın aklı almıyor

o sıcaklığa nasıl dayanıyor 1 metre küp 1 milyar derece ülkeyi yok eder

Acaba patlarsa ne olur

• Acaba patlarsa ne olur

Nasıl yapmışlar atom büyüklüğünde 1 milyar dereceyse sıkıntı değil ama 1 metre kupse dünyayı yok eder o sıcaklığa hangi element dayanıyor sanirim atom büyüklüğünde 1 milyar derece

• Resmi Gönderi

Nasıl yapmışlar atom büyüklüğünde 1 milyar dereceyse sıkıntı değil ama 1 metre kupse dünyayı yok eder o sıcaklığa hangi element dayanıyor sanirim atom büyüklüğünde 1 milyar derece

Füzyon Nedir ?

konuma göz atmalısın salih