Füzyon Nedir ?
konuma göz atmalısın salih
Yani atom büyüklüğünde demi o sicaklik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFüzyon Nedir ?
konuma göz atmalısın salih
Sen konuları tamamen oku aydınlanırsın salih reisim
Selamun aleyküm hanımlar baylar, nasılısınız bakalım bizim burada hala karlar erimedi
Hadi bana müsade mesai biter .
Selamun aleyküm hanımlar baylar, nasılısınız bakalım bizim burada hala karlar erimedi
Aleyküm selam. İyi günler herkese ☺️
Kalanlara gelenlere iyi geceler.. Kaçıyorum bende az uyumak lazım
Aleyküm selam. İyi günler herkese ☺️
Günler ne alaka 😂 yeni uyanmıştım ondan öyle yazmışım herhalde. İyi geceler olması lazım 😂
Günler ne alaka 😂 yeni uyanmıştım ondan öyle yazmışım herhalde. İyi geceler olması lazım 😂
Sen kendi yanlışını düzeltmesen ben daha fark etmezmişim, benim kafaya ne diyon ya 😂
Sen kendi yanlışını düzeltmesen ben daha fark etmezmişim, benim kafaya ne diyon ya 😂
Sen de yeni uyanmışsın ya da uyumamışsın 😂
Olsun ben şimdi gördüm, sabah görebileceğimizi hesaba katıp yazmışsın =D
Günaydın cümleten
Sen de yeni uyanmışsın ya da uyumamışsın 😂
Uyuyamamıştım ya 😂
Arkadaşlar birşeyi çok dikkat edip takip ettim gefs senaryolarında neden hep batı tarafını paylaşıyorsunuz bölgecilik yapmak istemiyorum ama her baktığım gönderi batı batı anlamadım doğrusu 🖤 ya ben yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın.
Arkadaşlar birşeyi çok dikkat edip takip ettim gefs senaryolarında neden hep batı tarafını paylaşıyorsunuz bölgecilik yapmak istemiyorum ama her baktığım gönderi batı batı anlamadım doğrusu 🖤 ya ben yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın.
Gefs senaryolarda harita seçeneğinde llc modu yok ya kutup var yada Europa seçeneği ondan dolayıdır büyük ihtimalle
Buzlar artık yere deyecek nerdeyse