Son Dakika
FIFA ve UEFA Rus Milli Takımı ve Kulüp Takımlarını İkinci Bir Duyuruya Kadar Tüm Turnuvalardan Men Etti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon Dakika
FIFA ve UEFA Rus Milli Takımı ve Kulüp Takımlarını İkinci Bir Duyuruya Kadar Tüm Turnuvalardan Men Etti
Son Dakika
Önemli bir gelir kaynağıdır futbol küçümsenmemesi lazım
Her şeyi akışına bırak.. Ne demişler: "Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. "
İyi akşamlar dilerim değerli dostlarım.
Her şeyi akışına bırak.. Ne demişler: "Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. "
İyi akşamlar dilerim değerli dostlarım.
İyi akşamlar Yusuf
İyi akşamlar Yusuf
Senin gibi iyi insanı kolay bulamazlar değerini bilmek lazım gerçekten iyiki varsın Mustafa abim .
Senin gibi iyi insanı kolay bulamazlar değerini bilmek lazım gerçekten iyiki varsın Mustafa abim .
Katılıyorum
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun Sinan başkan
Hayırlı günler herkese.
Hayırlı günler
Müzakereler de Hacivat Karagöz oyunları oynanıyor.
Masaya oturan Rusya ve Abd.
Ukrayna saha kenarında ısınıyor hatta yanıyor haberi yok..Oyuna giremeden yanıp gidecek, sönecek böyle giderse.
Kim bu gözlerindeki yabancıııı
Yaralar beni yüreğimdennnnnn😑
Hani ben olacaktım yalancıı😒😒
Başımın taacı
Bugünün yarınları da günahkarrrr
Yakamı bırakmaz ellerimmmmm
İlk defa üşüyorum kolllarımdaaaaaaan
Abi korkuyorum ama Sistem Değişikliği yolda çanları çalıyor
Abi korkuyorum ama Sistem Değişikliği yolda çanları çalıyor
matematiği bilmemiz mi lazım ?
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
matematiği bilmemiz mi lazım ?
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
Zaten eğitim öğretim sistemimizi beğenmiyorum daha da beter edecekler