lannnnnn nasıl caktiiiiii
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buda samsun/vezirköprü sanırsam tulpar sistemi
Anaa benim attım foto
-
Burasi bizim köy
-
lannnnnn nasıl caktiiiiii
Salih izmirde değiliz biz göremiyoruz lütfen sakin olurmusun.
-
Burasi bizim köy
Ozaman sochideki ab yüzünden tam bir rakım sistemiydi ancak bu sene o sochide ab yok
-
Ozaman sochideki ab yüzünden tam bir rakım sistemiydi ancak bu sene o sochide ab yok
Rakım 400 falan bizim Şubat 16 sistemiydi çok güzeldi geçen yil
-
Rakım 400 falan bizim Şubat 16 sistemiydi çok güzeldi geçen yil
Ben kafayı yemiştim o ab yüzünden bizim burda yine güzel yağış aldıda beyazladı sadece örtü yapmadı en alçak rakımlı köye bile baya kar tutmuştu sinirden oraya çıktım :D
-
Ben kafayı yemiştim o ab yüzünden bizim burda yine güzel yağış aldıda beyazladı sadece örtü yapmadı en alçak rakımlı köye bile baya kar tutmuştu sinirden oraya çıktım :D
İnş bu sene herkez gulecek
-
Alçak basıncın hareketinden dolayı saat 18:00 dan beridir yağış kütleleri kütahya bolu hattını vuruyor, bayağı bi yağış aldık. Darısı kurak geçen bölgelerin başına.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. omega
-
Guncenlemeye son 1 saat Saadet sahne senin az kaldı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. omega
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir örneği
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir örneği
kıyılar için iyi birşeymi yani bu
-
- Resmi Gönderi
kıyılar için iyi birşeymi yani bu
Tabii ki azorun saat yönüne dönmesinden kaynaklı kuzeydeki soğukları indiriyor
-
ben cuma günü haritamı atıcam buraya :D
-