6-7 eylülden uzun zaman sonra bir serinleme daha veriyor, ve daha serin hava vermekte ısrarcı gfs.. Tabii vade çok uzun ama bir fikir vermiyor değil.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
6-7 eylülden uzun zaman sonra bir serinleme daha veriyor, ve daha serin hava vermekte ısrarcı gfs.. Tabii vade çok uzun ama bir fikir vermiyor değil.
Bence en boş söylemlerden biri "fikir" vermesi her güncelleme farklı çıkıyor nasıl fikir verebilir ki
-
- Resmi Gönderi
Bence en boş söylemlerden biri "fikir" vermesi her güncelleme farklı çıkıyor nasıl fikir verebilir ki
Arka arkaya birkaç güncellemede aynı tarihe sistem gösterince o sistemle ilgili yorum yapabiliyoruz . Onun dışında bir verdi bir vermedi o fikir veremez zaten.
-
Bu burda kalsın en serin halı bu şekildeydi sistem geldiği zaman karşılaştırma yaparız .
-
Bu arada samasunda yağmur havası var bakalım yağacakmı
-
Uzun vadede gözüküp o şekilde kısa vadeye geçip sistemleri yaşadığımız oldu o düşünceyle....
-
Samsunda uzun zaman sonra gök gürledi ve yağmur atıştırıyor bakalım ne olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Arka arkaya birkaç güncellemede aynı tarihe sistem gösterince o sistemle ilgili yorum yapabiliyoruz . Onun dışında bir verdi bir vermedi o fikir veremez zaten.
Cfs bak sahut arka arkaya 1 ay verir son 1 hafta pırt 🤓
-
Ben tahminlerimi sonbahar ve kış aylarında biraz yapabiliyorum, yaz sağanaklarından felan anlamıyorum zor geliyor. 😂
-
Samsunda uzun zaman sonra gök gürledi ve yağmur atıştırıyor bakalım ne olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Radar bayağı iyi sağlam kütleler geliyor tam konumuna. e artık ağustos'u boş geçtim diye "çöl" samsuna sövmezsin 🙂🙂
-
Zaten 6-7 Eylüldeki serinlemeden sonra sıcaklar ülkede daha az kalıcak deniyor, sebebini ise şu şekilde belirtiyorlar kuzeyden serinlemeler daha sık gelecekmiş,
-
Radara bakma sen içi boş onların . bekliyoz çiseinti şeklişnde yağıyor paso gök gürlüyopr derinlerden geliyor ses. yağsammı yağmasammı kafası
-
Sinan başkan çok iyi tahmin yapıyor, ama veri paylaşımı ve detaylı anlatımı çok az yapıyor. Bu da acemi hissiyatı veriyor bana
Bence biraz bunlara ağırlık ver Sinan abi..
-
Radara bakma sen içi boş onların . bekliyoz çiseinti şeklişnde yağıyor paso gök gürlüyopr derinlerden geliyor ses. yağsammı yağmasammı kafası
Yok kanki kütleler iyi bayağı yalnız bi sorun var baya hızlı ilerliyorlar.Yani çok sıkı bi sağnak olacak konumunda ama en fazla 20-25 dk.Çok hızlı ilerliyor kütleler cünkü
-
Yok kanki kütleler iyi bayağı yalnız bi sorun var baya hızlı ilerliyorlar.Yani çok sıkı bi sağnak olacak konumunda ama en fazla 20-25 dk.Çok hızlı ilerliyor kütleler cünkü
umarım byalnız iyi şimşek çakıyor iyice karardı hava
-