batı tarafı çok fena :D gelirse fena yağar simsiyah olmuş :D tam istediğim gibi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
kütleler ççok hızlı ilerliyor .
-
komple kapadı bu sefer vuracak :D
-
komple kapadı bu sefer vuracak :D
sana dedim sağlam vuracak çok sağlam hemde ama 20 dk falan süresi.
-
samsunda şiddetli yağmur yağıyor
-
Merkeze vurdu yağış atakume. Konum ilkaddm konuma vurmadı yağış sıyırdı 4 kg yağmış
Hafif hafif yağıyor şimdi off off
-
yağmur zayıfladı bu saatten sonra yağarmı bilmem konum için fiyasko oldu .5.2 kg yagış almış
Batıdan bu yana yağiş gelemedi ucu geldi öyle kaldı radara bakarsan Sel de kazın ayağı öyle değil. Işte
Yapcak birşey yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Cfs bak sahut arka arkaya 1 ay verir son 1 hafta pırt 🤓
Climate fos system
-
yağmur zayıfladı bu saatten sonra yağarmı bilmem konum için fiyasko oldu .4.8 kg yagış almış
Batıdan bu yana yağiş gelemedi ucu geldi öyle kaldı radara bakarsan Sel de kazın ayağı öyle değil. Işte
Yapcak birşey yok
Bana bu yaz hep oldu. Ama 1 tane oraj alabildim sonunda
-
Bana bu yaz hep oldu. Ama 1 tane oraj alabildim sonunda
doğrudur . Ben oraj sevdalısı değilim. Oraj hiç olmasın porblem değil yeterki yağsın. ama malesef olmadı
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkan çok iyi tahmin yapıyor, ama veri paylaşımı ve detaylı anlatımı çok az yapıyor. Bu da acemi hissiyatı veriyor bana
Bence biraz bunlara ağırlık ver Sinan abi..
Düşünsene acemi adam böyle tahmin yapıyor birde usta olduğunu düşün öf verileri detayları yazdığını
-
Bu arada rüzgar durumu da sağlam, sanırsam son 2-3 gün kala rüzgarın durumu kesinleşiyor. Ama kerem Ökten vadenin uzun olmasına rağmen kuvvetli rüzgarlarla üşüyeceğiz diyor, neye göre yapıyor bunu bilmediğim bir durum mu var. O yüzden mi anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını çözemedim bir türlü.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese..
Alttaki görsel 80-85 senelik bir okul çantası.
Ahşap ve lastikler ile tutturulmuş, bir dede veya babanın torununa,evladına yaptığı el işi.
Sahibi belli kendi köyümüzden..Nereden nereye geldik arkadaşlar. İmkanlar ve imkansızlıklar..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı haftalar.
Ordu ne yapmış öyle yahu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Okan bozyurt hoca alize rüzgarlarının hızlanarak sıcak suyun Avustralya taşındığını ve pasifikte yüzeye daha soğuk suyun ortaya çıktığını belirtiyor buda la ninanin acaba ileride kuvvetlenecegi anlamına geliyor mu ?
Takibe devam
-