Size tuhaf gelebilir ama sanki benim konumum bu sene istanbula göre 4 5 derece daha sıcak oluyor bunu farketmeye başladım bu saatlerde grapuel olması lazım ama yağmurdan başka bir şey olmuyor benim konumum neden böyle oldu bu sene
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
https://www.facebook.com/watch?v=497019508283978
Walmart'ın metaverse marketi
-
:-D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
korktuğum şey ise karlı sistemlerde bile kocaelinin yağmur almasından korkuyorum bu sene bariz sıcak ilerliyor istanbula göre
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler iyi dinlendim
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tarih olarak şu an ocak ilk haftası çıkmadan diyebilirim tam netleşmedi Ben avrupa diyorum olurda Türkiyemize gelirse bayram havası yaratır
Yine bozdun moralimizi yine mi almanyaya gitcek sistem Avrupa dediğin almanya
Tarih olarak şu an ocak ilk haftası çıkmadan diyebilirim tam netleşmedi Ben avrupa diyorum olurda Türkiyemize gelirse bayram havası yaratır
-
Öncelikle bir sistem Avrupaya gidecek gibi duruyor umarım biz alırız çok ciddi bir sopuma olacak avrupa üzerinde..
Birdaha soğuk sistem gelmeyecek mi hocam doğu avrupaya yani turkiyeye
-
Yine bozdun moralimizi yine mi almanyaya gitcek sistem Avrupa dediğin almanya
Salihciğim sakin ol nasıl olsa 10 15 gün sonra modeller yeni sistem görmeye başlar o zaman yeniden keyifli takiplerimiz olur bu zamana kadar bir çok efsaneyi kaçırdık ama eninde sonunda bir gün bir tanesi bizim olucak o zaman buralarda hep beraber eğleneceğiz şimdi 10 15 gün modellere bakmaya ara verelim önümüzde koskoca ocak şubat ayı var kırılma daralmaca yok söz mü?
-
Birdaha soğuk sistem gelmeyecek mi hocam doğu avrupaya yani turkiyeye
Off ya soğuk sistem yok mu birdaha
-
-
Yok yaz geldi artik. 3 gün sonra 21 haziran yazin gelişi.
-
- Resmi Gönderi
Birdaha etiket atarsan sinan abiye veya başka tahminciye cezalı üye konumuna düşeceksin , bir sistem varsa konu açılıyor zaten.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
-
- Resmi Gönderi
Arşive taşıdım gitti .
-