Arkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
Reis naptın heyecanına yenik mi düştün
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
Konu Kapalı bekliyor neden açtım anlamadım bir anda oldu fakat yorum yazmam oraya şimdilik kalsın bakalım .
Arkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
Sinan hocam sinan hocam tehlikeli sularda yüzüyorsun, işaret veriyor adam sabredin :D
İyi kurgu Sinan hocam
Hindistanda köpekler ve maymunlar arasında savaş ilan edilmiş 😅
SABAH NE HALDEYDİ ŞİMDİ NE HALDE DOLUYOR DOLUYOR YARIN Bİ ÇIKAYIM UZUNGÖLE BARİ
Yağış artıyor yavaş yavaş
ecmwf ens 2 m anomali atabilir misiniz can abi atiyordu
Başka foruma ens atmışlar yani 2 m anomali üye olmadığım için görünmüyor başka foruma üye olan varsa rica etsem ens verilerini yani anomalileri atabilir mi saygılarımla 😊
Başka foruma ens atmışlar yani 2 m anomali üye olmadığım için görünmüyor başka foruma üye olan varsa rica etsem ens verilerini yani anomalileri atabilir mi saygılarımla 😊
Başka forumdaki veriler atılmıyor dostum buraya onlar ücretli veriler oluyor onlarında kenldierne tahminleri var forum arası kavga çıkar hiç uğraşamayız atmayın sakın buraya
Başka forumdaki veriler atılmıyor dostum buraya onlar ücretli veriler oluyor onlarında kenldierne tahminleri var forum arası kavga çıkar hiç uğraşamayız atmayın sakın buraya
Birsey olmaz biz de faydalanalim ne olcakki
Bari özelden atsanız da mutlu olsam
Birsey olmaz biz de faydalanalim ne olcakki
Ücretli demekten ne anlıyorsun salih?
Ücretli demekten ne anlıyorsun salih?
Herkesin görmeye hakkı var bütün forum goruyor neden biz göremiyoruz kendin de uyesin oraya