lütfen sinan abi ocak ve şubat nasıl gecicek ne zaman yayinlican
Ve kış gelmeyecekmi şüphelenmeye basladim
Kimsenin elinde sihirli bir küre yok ve ben en az 3 farkli tahmin gördüm bu kış için. 🤦🏻♀️💆
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturlütfen sinan abi ocak ve şubat nasıl gecicek ne zaman yayinlican
Ve kış gelmeyecekmi şüphelenmeye basladim
Kimsenin elinde sihirli bir küre yok ve ben en az 3 farkli tahmin gördüm bu kış için. 🤦🏻♀️💆
bende işte yıllardır ruh eşimi arıyorum kardeşim ama bulamadım düşündüm de şöyle demek ki ben eşşiz bir ruha sahibim 😂
Guzel bir bakış açısı 😅
Guzel bir bakış açısı 😅
😝😝
Almanya/Münih taze taze. Halam gönderdi lapa lapa yağıyormuş
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler ☺️
bende işte yıllardır ruh eşimi arıyorum kardeşim ama bulamadım düşündüm de şöyle demek ki ben eşşiz bir ruha sahibim 😂
Çok güzel bir düşünce vallahi 😆😆
İllaki çıkar yav bence birisi er ya da geç
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Hoş geldin tekrardan çok güzel yazmışsın .
Daha neler neler var diğerlerinide zamanla yazarsın kar için .
Bu sene bakalım nasibimizde ne var .
Hayırlı cumalar 🌹
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Hayırlı cumalar 🌹
Aleykumselam, Hayırlı Cumalar
neler.en çokda ne hoşuma gidiyor biliyormusnuz bu formda..sevgiliyi bekler gibi beklemesi herkezin.ha geldi gelecek,bence gelir,yok olmadı :)) güzel insanlarsınız,kar yağması hala size güzel duygular veriyor.bi tarafınız hala çocuk kalmış ,bence bu forumdakilerde gördüğüm bu..hepinize saygılar,düzgün ve saygılı muhabbetiniz içinde hepinizi tebrik ediyorum.
Aynen öyle Ercan kardeşim Bir sevgili işte beklenen..
Bizlerde seni ,sizleri seviyor, saygı duyuyoruz..
Lowless hosgeldiniz
Acaba 8inde iç bölgelerde kar olasılığı var mı diyagramda olasılık düşük girilmiş ama ortalama sıcaklık 0a baya yakın gözüküyor birkaç derece oynamalarla bir şeyler olabilir
Acaba 8inde iç bölgelerde kar olasılığı var mı diyagramda olasılık düşük girilmiş ama ortalama sıcaklık 0a baya yakın gözüküyor birkaç derece oynamalarla bir şeyler olabilir
Az daha sabır , Eskişehir de pas geçmez ..Yeterki yağış gelsin, yağışla kar yağışı mutlaka olacaktır.Çarşamba günü sıcaklık düşüyor ve 100 de 80 üstü yağış olasılığı var.Bakalim yapar bir şeyler inşaallah