- Resmi Gönderi
gfs 384 den sonra görünmüyo ileri vade uzun tahminli linkini atabilecek var mı
Daha ilerisi yok gfs nin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgfs 384 den sonra görünmüyo ileri vade uzun tahminli linkini atabilecek var mı
Daha ilerisi yok gfs nin
Herkese günaydın HS ailesi
İtalyanlar kıskançlıktan kendileri çizmişler haritayı......Çok güldüm yaa
hocam bende yaptım daha güzelini :D
HADİ BAKALIM
görüntüler şimdilik güzel görünüyor enkötü ihtimalle yılbaşına karlı girebiliriz kıyılar olarak.kısmet diyelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Hayırlı günlerr 🌸 Nasılsınız?
Hayırlı günlerr 🌸 Nasılsınız?
bear grylls gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz siz ?
Site kuralları
"YAŞLILAR VAR BEN GİBİ, ANLAMAYAN, TÜRKÇE YAZALIM"
bear grylls gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz siz ?
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
Ablacım iyi hoşta gri fon üzerine siyah yazı oldu mu şimdi
😝
Diğer sözlerine bakmak isterseniz diye alıntı yaptım ondan siyah olmuştu ama düzelttim.
Whisper abinin gençliğinden 😆