Aynen herkez dolmuş yaw şimdi benim derdi bırakın sizi dinleyim diyesim geldi
Güzel işte en azından biraz muhabbet döner vakit geçirirsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen herkez dolmuş yaw şimdi benim derdi bırakın sizi dinleyim diyesim geldi
Aşk Aşkım Aşkitom Aşıklar filan uzar doğru kelimeleri kullanalım da yanlış anlam! Taşımasın sonra mahçup olma durumu olur .
Aşk Aşkım Aşkitom Aşıklar filan uzar doğru kelimeleri kullanalım da yanlış anlam! Taşımasın sonra mahçup olma durumu olur .
=D:-D
Aynen burda bir aileyiz burdaki herkez okadar güzel insanlarki
Aşk keşke kara benzese gunesi görünce erise kaybolsa ama aşk kalpte durdukca orayı yakıyor ama kalpteki kişi hiç erimiyor.
Sanada arada takiliyom hakkını helal et
Helal olsunn
Birde şu adamın karizmasına bakın
Lise döneminde sevgili yapıp arkadaş ortamimi bırakacağıma sap kalırım daha iyi.(falan dermisim) 🙂
Arkadaşlar sınırlar aşılmasın bu sitede alışılmamış muhabetler dönüyor dikkatli olun kurallar çerçevesinde davranalım
Helal olsunn
He sakin gece guncellemesini paylasirken yaz getirme bu kalp bu gece birde bunu kaldiramaz
He sakin gece guncellemesini paylasirken yaz getirme bu kalp bu gece birde bunu kaldiramaz
Hahaha😂 Bugün sana ibretlik ders verebilirim. Hayatta herşey olur yine de bir şekilde yaşarsın dersi 😂
Arkadaşlar sınırlar aşılmasın bu sitede alışılmamış muhabetler dönüyor dikkatli olun kurallar çerçevesinde davranalım
Hocam konuyu ben açtım bilmeden bişemi soyledim
Saadet penguenleri görmek istiyoruz gece indirirmisin? severiz azcık :D
ha italyada kaçarsa canın sağolsun, sevenleri ayırmayalım GFS İTALYA
Lise döneminde sevgili yapıp arkadaş ortamimi bırakacağıma sap kalırım daha iyi.(falan dermisim) 🙂
Arkadaşların yeri her zaman ayrı
Saadet penguenleri görmek istiyoruz gece indirirmisin? severiz azcık :D
ha italyada kaçarsa canın sağolsun, sevenleri ayırmayalım GFS İTALYA
Hahaahhaahha abi sesli güldüm ya Allah senide güldürsün