missss gibi afrika vermiş ohh
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
ocak 2. Yarı kerem Ökten güzel geccek demiş bakalım ne olcak cografyaciburak Kerem Ökten
-
ocak 2. Yarı kerem Ökten güzel geccek demiş bakalım ne olcak cografyaciburak Kerem Ökten
Kerem abi cevap verirmsn güçlü sistem ne zaman lütfen yanitla
-
Whisper abi mesaj onayını kaldırır mısın sarp Burak ve semih beyin konularında
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi mesaj onayını kaldırır mısın sarp Burak ve semih beyin konularında
Tekrar tekrar aynı soruları senden başka soran olmuyor ama ,neden onaya düştü diye kendi kendine sorman gereken soru bu aslında.
Varsa birşeyler arkadaşlar yazıyorlar Salih..Takip ederiz hep beraber
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Uyku vaktimi kaçırdım
-
Tekrar tekrar aynı soruları senden başka soran olmuyor ama ,neden onaya düştü diye kendi kendine sorman gereken soru bu aslında.
Varsa birşeyler arkadaşlar yazıyorlar Salih..Takip ederiz hep beraber
Sormucam abi nadiren sorcam lütfen onayı acarmsn
-
- Resmi Gönderi
@Salihh
Bak zaten modeller gereğince düşük seviyede moral bozucu istersen seni tatile çıkaralım sistem gelene kadar yada az rahat dur .
-
- Resmi Gönderi
Kanada da sıcaklık -44 e kadar düşmüş
-
29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah
-
- Resmi Gönderi
29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah
Maşallah maşallah...Hep beraber Nice yıllara ve sistemlere Mustafa
-
Asıl zaman Ecmwf güncellemesinde akşama da şimdi atayım akşama başka bir şey gelir 😁
-
Maşallah maşallah...Hep beraber Nice yıllara ve sistemlere Mustafa
Teşekkürler hocam ve Amin
-
Gece güncellemesine bekleniyorsunuzz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Saadet adam topluyor güncelleme için, kesin bişey yapacak 😂
-