Yeni yılda umutlarınız gerçek, gerçek mutluluklarınız sonsuz olsun! İyі Yıllar… 🌸🎉
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Yeni yılda umutlarınız gerçek, gerçek mutluluklarınız sonsuz olsun! İyі Yıllar… 🌸🎉
Mutlu yıllar sanada inş guzel bir yıl olur
-
Yeni Yılın Ülkemize, Milletimize Ve Siz Değerli Ailesine Sağlık, Mutluluk Ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim. Herkese Mutlu Yıllar👮🏻♀️👮🏻♀️
-
- Resmi Gönderi
Yine diyorum Aralık ayında aldığımız sistemle beraber kışi kapattık Ocak ve Şubat boş gecicek buda burda dursun benim hisslerim kuvvetlidir
Benimde hislerim kuvvetlidir %100 yanılacaksınız.
-
Benimde hislerim kuvvetlidir %100 yanılacaksınız.
Eren hocam ben onu totem diye attım linç yedim
-
- Resmi Gönderi
Eren hocam ben onu totem diye attım linç yedim
Böyle tepkiler doğaldır 🙂
-
- Resmi Gönderi
Hakkını Helal Et Benim Yorumlarımı Hiç Okumamışsın .
-
- Resmi Gönderi
SENEYE GÖRÜŞMEK İSTEYENLERİ ENGELLİYORUM 🙂
25 kere duydum bugün seneye görüşürüz lafını 🙈🙈
-
25 kere duydum bugün seneye görüşürüz lafını 🙈🙈
Sende sayıyorsun alemsin.
-
Bunyamin surmeli ocagin 7 8 i ve 15 16 si tarihlerinde sistem bekliyorum demiş 15 16 sindaki sistem potansiyeli yüksek demiş
Ama en baba sistem ocak sonu şubat başında bekleniyor takipteyiz demiş
-
- Resmi Gönderi
Tüm HS ailesine mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum. Tüm güzel dileklerin gerçekleştiği bol karlı senelere inşallah 🎉
-
Bu yılın senaryosu benim için vasattı bakalım 2022 de nasıl bir şeyler başıma gelecek hop oturup hop kalkmalı olmasa iyi bu sene zaten yeterince yıprandım şimdi yeni bir sayfa açıp eski günleri unutma vakti..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
6-7 Sistemi yine değişmiş artık yeni bir sistem takibi için seneye görüşürüz
-
Bu sene için istanbulda ilk ve son kar yağışı 21 22 Aralık günüydü artık seneye bekleriz kar ı
-