- Resmi Gönderi
Günaydın herkese
Abiler benim tahminci konularına yazmada onay engelini acarmsnz başka konuya yazıp dumayayim
Bugün Bakarım Pc ye geçince
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın herkese
Abiler benim tahminci konularına yazmada onay engelini acarmsnz başka konuya yazıp dumayayim
Tamam abi unutma
Sibirya T.Y.B(GUGUL) başarılar şimdiden, sen hep aklımda GUGUL cu olarak kalacaksın
Aleykumselam , Hayırlı sabahlar herkese
Güneş belli dönem aralıklarıyla uyku dönemine girer. Yaydığı ısı miktarı azalır. Böyle bir durumda dünya buzul çağına girebilir.
Herhangi bir grafik veya kaynak var mı
Herhangi bir grafik veya kaynak var mı
A History of Solar Activity over Millennia | SpringerLink
Güneşin üzerinde görülen lekeler arttığında yada başka bir şekilde aktiviteleri azaldığında dünyaya ulaşan ısı miktarında azalış gözlenmiş.
Üstteki grafikte güneşten gelen ısı miktarının azalması ve diğer etmenler sonucu dünyada sıcaklığın ne kadar düştüğü belirtilmiş.
İtalyanlar tahmin yapmış 🤨
İtalyanlar tahmin yapmış 🤨
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
1942
iTALYANLARA SELAM OLSUN HERKESE YETECEK KADAR VAR OKUSUNLAR BİZİDE HEYECAN YAPMASINLAR YERSİZ
Tilki andrei kurtlar vadisindeki en sevdiğim karekterdi..
Şaman sözü;
Sevdiklerine bağlı ol, ama bağımlı olma. Fedakar ol, ama kendini feda etme. Dünü unutma, saplanıp kalma da. Sabret ama katlanma. Eleştir ama suçlama. İste ama ısrar etme.
Ve en önemlisi hiçkimseye biat etme. Bir gün hepimizin öleceğini de asla unutma...🍂
Direkt 2:10 cu saniyeyi açın yok böyle bir müzik 1 2 sene oldu hala sıkılmadan dinliyorum
Az önce diriliş ertuğrul dizisinde deneme amaçlı oyuncu olduğumu hayal ediyordum oyunculuğumu beğendiklerini ve 2 sezon boyunca dizide oynattıklarını hayal ettim sonucunda güzel paralar kazandım 😃😃.
Harbiden alem bir insanım..
CAN üstad nerelerde acaba? Bu sene göremiyorum onu.
CAN üstad nerelerde acaba? Bu sene göremiyorum onu.
Ben can abimi çok seviyorum özledim gerçekten nerelerde