3 4 senedir modellerden pek anlamasamda takip ederim ilk defa böyle çelişkili güncelleme görüyorum 4 gün kalmış hala her kafadan ayrı ses geliyor modellerden
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Emresenn mertbalcii67 hosgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
Kadir emre abi icon gibi gelir demiş bu yüzden linçlenmiş baya ama bende diyorum hala ortada net bir şey yok.
-
Birisi bulunduğum konumun rakımını söyleyebilir mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Birisi bulunduğum konumun rakımını söyleyebilir mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bulanık görünüyor abi birde hangi uygulamadan baktın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kaç cm kar olur can abi şimdi düzeldi resim
-
- Resmi Gönderi
Bulanık görünüyor abi birde hangi uygulamadan baktın
cm işini ben bilmem dostum tahmincilere sor =D daha sistemin akıbeti netleşmedi
-
cm işini ben bilmem dostum tahmincilere sor =D daha sistemin akıbeti netleşmedi
Eskiden sen konu açıyordun soru soruyorduk, 😃
-
- Resmi Gönderi
Eskiden sen konu açıyordun soru soruyorduk, 😃
bu sene saldım o işi
-
bu sene saldım o işi
Niye saldın abi sana soru sormayı özledim, 😃
-
Hayırlı Akşamlar Ailesi😊😊
-
Son 3-4 senedir kışın ne güzel adam akıllı sistem görsek vade kısaldıkça bozuyor bir olur anlarım iki olur anlarım ama bu kaçıncı oldu bilmiyorum artık..
-
Trajikomik bir durum ne derece diye soracak olursanız uçmuş derecede trajikomik bir durum her zaman ki gibi uzun vadede bir sistemi model görüyor orta vadeye gelince güçlendiriyor kısa vadeye gelincede sistemi kuşa döndürüp alın size sistem diyor modeller ve biz yine hüsran ve hüsran.
-
- Resmi Gönderi
Kaçıncı yuzyildayiz ? Bu ne arkadaş bu ne umursamazlık Twitter hesabı bile olmayan bir MEB bakanımız var ve su açıklamaya bakarmisiniz tamam biz alışığız böyle bakan değiştirmelerine ama gelecek nesile kolay gelsin şimdiden bunlara katlanacak.