Polis01 ileride yazılımcı olacaktık hedef bir anda değişti oralarda yer varsa geleyim yanına 4-5 sene sonra
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Polis01 ileride yazılımcı olacaktık hedef bir anda değişti oralarda yer varsa geleyim yanına 4-5 sene sonra
Sayısal beni aştı Eşit Ağırlıktan uçacam artık
-
- Resmi Gönderi
Sayısal beni aştı Eşit Ağırlıktan uçacam artık
Yazılım zor dostum ben başladım devamını getiremedim hala kaldı öyle
-
Ne yazılımı Eren ?
-
Sayısal yapamazsam ona hiç girmem zaten sözelden ağrı uçacam işte arada balkanlara bakarım arada Kafkaslar’a
-
- Resmi Gönderi
Ne yazılımı Eren ?
Notepad ve pythondan baslamistim notepad dan bir websitesi , pythondan sadece birkaç komut.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Nurlu geceler ALLAH ' a Emanet olun .
Model takiplerimizi eksik etmeyelim..
-
Notepad ve pythondan baslamistim notepad dan bir websitesi , pythondan sadece birkaç komut.
Hoş:) Aynı şekilde notepadden websitesiyle falan başlamıştım ben de. (Web amaçlı programlamaya) İlgimi çekmiştir küçüklüğümden beri. Sonradan bir sürü farklı dil deneyip en sonunda JavaScriptten (p5.js ile) bir-iki simülasyon yapıp şimdilik bir kenara koydum.
Korona ilk çıktığında şu makaleden etkilenip birkaç hafta sonumu vererek şu simülasyonu yapmıştım mesela. Değerler gerçeğe herhangi bir şekilde bağlı olmadığı için bilimsel bir değeri olmasa da çeşitli değişkenlerin sonucu nasıl etkilediğini görmek adına faydalı bence.
-
- Resmi Gönderi
Iskandinav YB Eren bende anlarım.diye okuyorum ama
Evet anlamadım
O toplar adeta korona bulaş nasıl eder olmuş..
-
Bu hayat gerçekçi gelmiyor bazen biz olmayabilir mıyız sanki yokuz
-
Hayat, İzmir’e kar yağmaması kadar saçma dimi Salih
-
Arkadaşlar yok ecm kazandı yok gfskaybetti , gfs çöp ecm kral gibi tabirleri bırakalım artık lütfen. İyice hangi model kazanacak diye kutuplaşmaya başladık diye düşünüyorum
-
Felsefe yapıyorsun işte kimi tercih edersiniz hiçciler var maddeciler var var oğlu var
-
Felsefe yapıyorsun işte kimi tercih edersiniz hiçciler var maddeciler var var oğlu var
Newton deneyimiydi mağara deneyi yav unuttum
-
Newton deneyimiydi mağara deneyi yav unuttum
Platon mağara
-