- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Sahutt geçmiş olsun kardeşim
-
-
NAEFS 21-24 Ocak Arası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs Öğle Güncellemesi Asparagas Gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
başladığı anda sıcaklık yeterli olursa direk örtü yapar gibi sabahlamaya değer birşeyler olabilir ama önermem uyuyun sabaha kar ile uyanın
Küçükken çok yapardım bunu. Kar yağacağını biliyorsam gece yatmadan perdeleri örter, yataktan gözüm kapalı iner tuvalete giderdim. Sonra kahvaltı yapar kapıyı açardım çok heyecanlı oluyordu
-
- Resmi Gönderi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunlar gibi insanlar oldukça bu ülkeye kâr yağmasını istemiyorum bunedir yahu adamı ne etiiler tahmin bu sonuçta tutar tutmaz zaten kendisi bile diyor kaybettiğimi derim diye, şuana kadar takip ettiğim en iyi tahmincilerden biridir KadirEmre Temur hocam, ahım şahım bir kar yağışı zaten olmayacak , O zaman o şartları gösteriyordu öyle bir tshmin yayınladı zaten değişim olursa kendim aktaricam demişti.
-
doğma büyüme almanya olduğum için almanyanın bazı kışlarını iyi hatırlıyorum...
ilk kuzey den polar atak gelirdi,güzel kar yağışı alırdık,akşam üstü hava kırmızı olurdu,sonra doğudan dondurucu rusya sogugu gelirdi günlerce kuru soğuk çekerdik,yerdeki kar taş gibi olurdu...
-
5 Yıl olmuş forum logosu da değişmiş hayırlı olsun inşallah nice yıllara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Küçükken çok yapardım bunu. Kar yağacağını biliyorsam gece yatmadan perdeleri örter, yataktan gözüm kapalı iner tuvalete giderdim. Sonra kahvaltı yapar kapıyı açardım çok heyecanlı oluyordu
herşey çocukken daha güzeldi ya bak şimdi mutlu oldum ama ne eski kışlar kaldııı ne de eski yaşımız
-
Ekşi sözlükte denk geldim birisi diyor ki:
Freud'a gore dışkı kokusu , insanın psikolojik durumunu ele verir. kötü kokulu dışkı yapması insanın sıkıntılı ruha haline delalet eder. olay bu kadar basit degil elbette ama her insanın eksik yanları yok mudur? vardır
-
Modern arabalarla, motosikletlerle kutuplara giden Türkleri görmüştük ama Tofaş ile gideni hiç duymamıştık..
Şevket Sahtiyan isimli genç, 21 günde Tofaş Şahin ile 20 Avrupa şehrini geçerek Kuzey Kutup'a gidip İstanbul'a geri döndü.
Forumun 5. benim ise 2.yılım yarıyı doldurduk daha önümüzde çok sistem var
-