12 13 Ocak sistemi şuan beklediğimden de kötü geçiyor sabahki yağışın sulu kar olacağını biliyordum ama akşam oluşacak dekler de hayrı sayılır bir görsel şölen olabileceğini düşünmüştüm ama şuan itibariyle bununda olmayacağını anladım. Konumum adıma çok geçmiş olsun
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bu dönem 4.5 gün 2 gün izinli o da son hafta diye
-
18 ocakta sistem girişi var takipteyiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu dönem 4.5 gün 2 gün izinli o da son hafta diye
Ben de şimdi inceledim kendimi
1-4 arası 16 gün özürlü 4 gün özürsüz
4-8 arası 4 gün özürlü 15 gün özürsüz
8-12 arası 1 gün özürlü 3 gün özürsüz ( zaten 11 ilk dönem sonrası okul yoktu, covid sağolsun)
Gerek yoktu ama yazmak istedim :D
-
Çok sıkıntılı bir duruma girersen müdür yardımcısına git sildirmeye çalış bir kaç gün, bizim okulda sildirenler vardı. Annene söyleyip dilekçede yazdırabilirsin gerekçe sunup
-
korona sezonu açtık sınıfta 1 vaka var bakalım 2. De yarın çıkabilir çıkarsa cuma yazılı yok bizim için salı gece e okul kapanıyor biz çarşamba geliyoruz olacak coğrafya yı atlayacaz biraz ama olsun bakalım yarın ola hayrola
-
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
-
- Resmi Gönderi
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Bizde üye eskiden beri ,bir görevi yok.
-
Bizde üye eskiden beri ,bir görevi yok.
Teşekkür ederim sorum bu kadar
-
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
-
- Resmi Gönderi
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
Hayırlı sabahlar
-
Hayırlı Sabahlar