Merak etmeyin arkdaşlar bugün umudum var. Sistem indiriyorum 😂😂
19 sisteminde şu sahil bandına -12 indir dile benden ne dilersen :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerak etmeyin arkdaşlar bugün umudum var. Sistem indiriyorum 😂😂
19 sisteminde şu sahil bandına -12 indir dile benden ne dilersen :D
Bugün bir ark in doğum gününü kutladık ders saatinde karantinada olan sınıfa girdik m.yardimcisi noluyor burada dedi aslında iznimiz vardı Allah'tan ders sonunda çıkardı bizi indirdik mideye kakaolu pasta yı o arkadaşımda 2.donem ayrılıyor okuldan...
Merak etmeyin arkdaşlar bugün umudum var. Sistem indiriyorum 😂😂
Biraz batılı indirirsen çok güzel olacak konumum için
Biraz batılı indirirsen çok güzel olacak konumum için
Şöyle giritte bir ab patladın kuzey doğulu çıksın, tadından yenmez
Arkadaşlar sohbetinizi bölmek istemem ama konuşmalar yanlış bence sistem indirmek veya -12 vermek Rabbimin işi biz sadace modelde onu görmek istiyoruz desek daha iyi olur diye düşünüyorum
Şöyle giritte bir ab patladın kuzey doğulu çıksın, tadından yenmez
Godzillayı istiyorsun demek
Arkadaşlar sohbetinizi bölmek istemem ama konuşmalar yanlış bence sistem indirmek veya -12 vermek Rabbimin işi biz sadace modelde onu görmek istiyoruz desek daha iyi olur diye düşünüyorum
Bakış açısı diyelim abi .
video paylaşma kanalı nerede arkadaşlar link atarmısınız rica etsem bi kaç video ataym
video paylaşma kanalı nerede arkadaşlar link atarmısınız rica etsem bi kaç video ataym
doğum günüm değil model sayfasında pasta emojisi attılar hayırdır inşallah.
Bence öyle olduğundan kimsenin şüphesi yok. Demek istediğimiz o değil hep inşAllah diyoruz zaten, siz farklı yöne çektiniz. Gfs ne verirse onu paylaşıyoruz sonuç olarak. Sadece olaya şans olarak baktık
Haşa kimse böyle düşünerek yazmıyordur abi, biz işin gırgırındayız. Uyardığın için teşekkürler
fight club izledikten sonra hayatımda hicbirsey doğru gitmemeye başladı 😂
doğum günüm değil model sayfasında pasta emojisi attılar hayırdır inşallah.
Bugün her yere herkese pasta, başkanın eli bol