- Resmi Gönderi
Yok arkadaşlar ben sizin öyle düşünmediğinizi biliyorum zaten ama konuşmalar dışarıdan bakınca öyle anlaşılıyor yine kalbiniz kırıldıysa affola
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok arkadaşlar ben sizin öyle düşünmediğinizi biliyorum zaten ama konuşmalar dışarıdan bakınca öyle anlaşılıyor yine kalbiniz kırıldıysa affola
doğum günüm değil model sayfasında pasta emojisi attılar hayırdır inşallah.
Yeni geldi ya biraz cılkını çıkaralım
Yok arkadaşlar ben sizin öyle düşünmediğinizi biliyorum zaten ama konuşmalar dışarıdan bakınca öyle anlaşılıyor yine kalbiniz kırıldıysa affola
Kırılmadık abi af dileyecek bir şey yok, ağzına sağlık uyardın bizi
Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.
-Tyler Durden
bunu buraya attım dayım kızmasın 😂 ama haklı dediklerinde
Bakkala doğru ilerliyordum 20 metre ötemde garip garip sesler duydum ya ben şizofren oluyorum ya da gerçekten bir şeyler oldu orda..
Eren ECMWF 240 da sanki sibirya yükseği göründü?
Bakkala doğru ilerliyordum 20 metre ötemde garip garip sesler duydum ya ben şizofren oluyorum ya da gerçekten bir şeyler oldu orda..
Vesvese etme kendine yusuf duymazdan gel
Eren ECMWF 240 da sanki sibirya yükseği göründü?
Ocakta Sibirya soğukları yok sadece destek verebilirler
Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.
-Tyler Durden
İlk izlediğimde 1 ay etkisinde kaldığım bir film. 17 yaşlarımda baya hareketli biriydim (yaramaz😂) o yüzden çok sevmiştim filmi. Ama şimdi bana bazi fikirleri saçma geliyor. Zamanla kafa yapisi değişiyor insanin
4 sayfa ne zaman yazdınız ki ?
Böyle giderse işimiz zor yav..
Sinan başkan pasta etmişsin emojilere beğen ek diye basarız pasta çıkar yav ..
Her yer pasta tifan doldu
Fight Club hiç izlemedim ama sanırım sevilen bir film, izleyem bari
İlk izlediğimde 1 ay etkisinde kaldığım bir film. 17 yaşlarımda baya hareketli biriydim (yaramaz😂) o yüzden çok sevmiştim filmi. Ama şimdi bana bazi fikirleri saçma geliyor. Zamanla kafa yapisi değişiyor insanin
Filmin son yarım saatinde beynim artık durmuştu ve hicbirsey anlayamamıştım bir an kendi kendime boşa mı izledim bu filmi bu senaryo böylemi bitmeliydi diye sormuştum
Çok fazla film dizi kültürüm yoktur, mazur görün beni =D
Fight Club hiç izlemedim ama sanırım sevilen bir film, izleyem bari
Film güzel ama sonu aşırı derecede tuhaf bitti